Inapoi

Mulinete feeder, accesorii

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 545

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 545

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Alte branduri de Mulinete feeder:

Mulinete Feeder DAM | Mulinete Feeder Daiwa | Mulinete Feeder Korum | Mulinete Feeder Okuma | Mulinete Feeder Preston

Cele mai vandute Mulinete feeder:

Mulineta Korum Zelos Reel 5000 | Mulineta feeder Korum Latitude 6000 | Mulineta Korum Zelos Reel 5000 | Mulineta Preston Intensity 720 | Mulineta feeder Okuma Custom Black Feeder 4000 | Mulineta Preston Intensity 620 | Mulineta Team Feeder By Dome Power Fighter Pro 6000 | Mulineta Korum Axis 4000 | Mulineta Okuma Dynadrag XP BaitFeeder 4000

La feeder pe iazul Bila 2

Urmareste filmul "La feeder pe iazul Bila 2!"

Ce poti face cand ajungi pe un lac despre care nu sti nimic si ai uitat acasa echipamentul de sondare ? Nimic mai simplu ! Bogdan Ionescu ne prezinta strategia lui intr-o astfel de partida de pescuit la method feeder pe Iazul Bila 2. Nu stie nimic despre lac si “ a uitat “ acasa plumbii de sondat. In primul rand, conteaza enorm locul pe care decizi sa il pescuiesti ne spune el. Trebuie sa identifici “ structuri ” de care sa te poti lega. In cazul acesta, standul numarul 1 pare ideal. Un perete de stuf si un aerator intr-o zona relativ ingusta a lacului Bila 2. Distantele estimate variaza intre 30 de metri si pana la 90 in cel mai departat punct ales de Bogdan. Este o suprafata generoasa de acoperit, cu multe posibilitati in abordare.

Cel mai bun “ informator” al partidei pentru el este prima lansare. Fara a detine informatii solide despre substrat, apeleaza la o gama de momitoare usoare care sa nu se afunde in mal ( in cazul in care exista ). Aloca maxim 20 de minute trasaturii. Timpul este mai mult decat suficient pentru a obtine informatii pretioase. Pescuitul il face clipsat. In acest mod, are control nu numai pe directie, ci si pe distanta. Pasul doi il reprezinta alegerea carligului cu care da startul partidei. Profilul acestuia trebuie sa indeplineasca mai multe criterii : usor, rezistent si finut. Prezentari subtile, Primii pesti vor dicta nevoia modificarii marimii si formei daca va fi cazul.

Momeala de carlig va fi un wafter. Este cea mai buna momeala de start de partida la feeder. Nu se afunda, poate angrena carligul in masa apei ( daca este necesar ) si emite semnale vizuale si olfactive in apa foarte rapid.

Pe parcursul partidei isi modifica echipamentul. Pleaca din zona lansetelor senzitive ( Drennan Acolyte ) catre o rezerva de putere mai mare ( Daiwa Tournament SLR ).

Citeste mai multe despre pescuit pe blog-ul TotalFishing, si nu uita sa dai subscribe la canalul nostru de youtube "La Pescuit cu TotalFishing" pentru a fi la curent cu ultimile filme despre pescuit.

 Pescuitul la feeder a intrat in topul preferintelor pescarilor. Data fiind cererea mare de produse destinate pescuitului la feeder, toti producatorii, mari si mici, se intrec in oferte pe online si nu numai.

Gamele de pret acopera toate modelele si buzunarele, mai ales la mulinetele de feeder. Toate brandurile, fie ca vorbim de mulinete feeder Shimano, mulinete feeder Trabucco sau mulinete feeder Daiwa, incearca sa vina in intampinarea tuturor cererilor pescarilor. Astfel o mulineta de feeder ale aceluiasi brand se va regasi in diferite variante de marime, numar de rulmenti, raport de recuperare. Unele vin echipate cu tambur de rezerva , altele nu. Sunt solicitate si modelele de mulinete de feeder cu baitrunner sau cele cu maner dublu. Materialul din care este confectionat angrenajul unei mulinete de feeder ( metal, grafit ) este , de asemenea, foarte important si se reflecta in pret.

Oferta pentru mulinete feeder este foarte bogata ,in functie de marime cele mai cautate fiind mulinete feeder 5000. Cu mici variatii de la un brand la altul, mulinetele feeder 5000, sunt dotate marea majoritate cu 6 sau 8 rulmenti, avand un raport de recuperare de 5.2:1, iar capacitatea tamburului este in medie de 0.25mm/230m. Fac exceptie de la regula cateva mulinete ieftine, la care numarul de rulmenti este redus si sunt mici modificari la raportul de recuperare . Dar acesta nu este un impediment. Se dovedesc a fi un coechipier bun in orice partida.



Ce inseamna mulinete feeder?

Prin mulinete feeder se intelege o clasa de mulinete dedicata acestui stil de pescuit. Se evidentiaza modele dotate cu tamburi de tip “shallow” gandite pentru utilizarea firelor feeder cu diametru redus. Clasificate dupa marimea tamburului, intra in zona medie dar nu din clasa compacta. In general sunt mulinete situate intre 4000 si 6000 marime de tambur.



Exista mulinete feeder ieftine?

Da, exista mulinete feeder ieftine. De retinut este ca odata cu pretul scazut, calitatea finala a unui astfel de produs este limitata. Pentru a obtine un pret cat mai mic, producatorul limiteaza numarul de rulmenti si apeleaza la materiale cu greutate medie si nu varfuri tehnologice.



Se pot folosi mulinete feeder cu bait runner ?

Da , se pot folosi mulinete feeder cu bait runner mai ales in pescuitul crapului. Exista astfel de produse si sunt folosite cu succes de foarte multi pescari.



Care sunt cele mai bune mulinete feeder ?

In general, cele mai bune mulinete feeder sunt cele produse de constructori cu istoric, in parteneriat cu pescari practicanti ai acestei discipline. Se ramarca calitativ si sunt construite dupa nevoile si specificatiile oferite de acestia. Constructori recunoscuti aici sunt Preston, MAP, Shimano, Daiwa, Ryobi sau Okuma.



Ce inseamna o recomandare mulineta feeder?

Prin recomandare mulineta feeder se intelege identificarea unui produs care se aliniaza nevoilor pescarului de feeder. Recomandarea apare cand sunt identificati anumiti parametrii care contureaza stilul pescarului. Distanta la care pescuieste, talia pestilor vizati si arealul sunt cei mai importanti factori care determina aparitia unei recomandari pentru o mulineta de feeder.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur