Inapoi

Indicatori crap

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 528

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 528

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

In timpul pescuitului la crap pentru semnalizarea apropierii pestilor de momeala prezentata cu atentie intr-o montura minutios pregatita, se utilizeaza alaturi de avertizorii electronici, indicatori pentru crap.

Swinger-ul si hanger-ul, caci despre acestea este vorba, vor semnala si cea mai fina trasatura la timp pentru a mari sansele prinderii unei capturi impresionante.

Swinger-ul de pescuit este usor de instalat si poate fi utilizat indiferent de tipul de fir cu care este echipata mulineta. Sistemul ce asigura prinderea firului este realizat cu materiale si tehnologii de ultima generatie pentru a imbunatati performantele realizate in urma utilizarii diferitelor modele. Reglarea sensibilitatii swinger-ului se face tinand cont de distanta la care se lanseaza si de alte detalii specifice locului de pescuit. Swinger-ul poate fi luminat cu LED sau prevazut cu spatiu pentru starlite sau isotopi. Bratul realizat din materiale rezistente la utilizare indelungata si sistemul ce nu permite lovirea avertizorului sunt alte elemente prin care se diferentiaza diferitele modele de swingers.

Hanger-ul este un indicator ce transmite cu acuratete semnalul la cea mai usoara trasatura. Si acestea au un design modern si sunt potrivite pentru pescuitul la diferite distante. Exista modele de hangers cu lumina proprie si modele cu loc pentru starlite sau isotopi, putand fi ales produsul ce corespunde cerintelor fiecarui pescar.

Posibilitatea de ajustare a tensiunii firului si posibilitatea schimbarii lesturilor sunt doar cateva dintre elementele ce faciliteaza decizia de achizitionare a unui model de hanger.

Indicatorilor pentru crap li se adauga si accesoriile utile pentru buna functionare a acestora si adaptarea lor la diferite situatii.

Daca sunteti in cautarea unui swinger sau hanger pentru pescuitul la crap, veti gasi numeroase modele in magazinul de pescuit online la oferte si preturi ce indeplinesc cele mai riguroase cereri ale pescarilor.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur