Inapoi

Naluci copca

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 347

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 347

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

In timpul iernii este mometul potrivit pentru intalnirea cu prietenii la o partida de pescuit la copca. Alaturi de elementele de echipament necesare pentru acest tip de pescuit, de la lanseta, mulineta, fire pentru copca si imbracamintea adecvata pe care o pregatim pentru plecare, o atentie marita trebuie acordata nalucilor pentru pescuitul la copca.

Exista o gama variata de naluci artificiale pentrtu pescuitul la copca, naluci create special pentru acest tip de pescuit si care maresc sansele capturii in functie de situatie.

Puteti alege un set de mormaste din wolfram, o dandineta sau un pilker. Exista numeroase modele dezvoltate special pentru a satisface cele mai pretentioase cerinte ale celor care merg la pescuit la copca.

Gama de voblere pentru pescuitul vertical poate fi folosita pentru a prinde pestii doriti. Acestea au o evolutie pe verticala ce permite utilizarea lor pentru pescuitul la copca. Exista diferite culori si dimensiuni pe care le puteti alege in functie de preferinte. Voblerele sunt echipate cu ancore de calitate ce isi pastreaza caracteristicile in timp chiar si in conditiile utilizarii frecvente.

Indiferent ce tip de naluca preferati pentru pescuitul la copca, gasiti numeroase modele in magazinul de pescuit online, de la diferiti producatori.De la produsele ieftine, accesibile indiferent de bugeul avut, pana la cele din gama superioara de pret. Toate sunt realizate cu materiale de calitate, echipate cu ancore sau carlige rezistente si pot fi utilizate timp indelungat in conditii optime.

Produsele preferate va asteapta la diferite ofere si preturi mici satisfacand si cele mai pretentioase asteptari.

 

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur