Inapoi

Nade si momeli

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 5722

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 5722

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Pregatirea nadei - Pescuit Stationar
Urmareste filmul "Pescuit stationar - cum se pregateste nada."

Nada pentru method feeder trebuie atent pregatita. Este extrem de important sa dozam corect cantitatea de parte lichida in procesul de umezire. Orice greseala ne poate costa timp. Pregatirea nadei pentru method feeder se realizeaza treptat. Nadele dedicate pescuitului la method feeder au alta mecanica iar in componenta acestora putem gasi particule care nu au nevoie de multe lichide uneori. Mai ales cele care au la baza faina de peste . Citeste mai multe despre pescuit pe blog-ul TotalFishing, si nu uita sa dai subscribe la canalul nostru de youtube "La Pescuit cu TotalFishing"  pentru a fi la curent cu ultimile filme despre pescuit.


Orice pescar se gandeste si spera ca partida de pescuit pe care o pregateste este “acea partida” : capturi mari si multe  - daca se poate, vremea exact cum trebuie, apa fara fluctuatii de debit si altele, adica sa se alinieze toate planetele. Pentru un succes rasunator, in afara echipamentului adecvat, atentia este indreptata catre nada si momeli, pe modelul “fiecare cu ce-l doare”. Ca se cauta cele mai bune momeli pentru crap, ca se cauta momeli vii de vanzare, momeli artificiale rapitori, momeli pastrav, momeli novac, nada somn sau momeli stiuca , toate variantele de cautare au acelasi numitor comun – sa fie cea mai buna momeala sau nada.

Cand vorbim de nada pescuit si cand vorbim despre momeli pescuit ?

Nada are ca scop atragerea si pastrarea pestilor in zona dorita de pescar. Este un mix  complex din cereale ( grau, srot de floarea soarelui, porumb, orz etc.) folosit ca atare sau sub forma de pelete. Aceste mixturi se fac cu dedicatie, functie de specia de peste tinta, de ape ( daca sunt curgatoare, Balti sau lacuri ) sau daca sunt folosite momitoare tip feeder, saculeti resorbabili etc. Momeala, spre deosebire de nada care are o arie de imprastiere mare, se foloseste pe carlig cu speranta ca pestele va vedea in ea o gustare apetisanta. Ea poate fi naturala, vegetala sau animala, sau momeala artificiala.

Impreuna, nade si momeli, fac o echipa imbatabila. Sunt usor de achizitionat, fie din magazin online, fie din magazin fizic, care abunda de oferte cu preturi mai mult decat accesibile.



Ce este nada de pescuit ?

Nada de pescuit este un amestec de fainuri cerealiere sau animale, ce au rol nutritiv si de atractie al pestilor. Scopul nadei de pescuit este sa ademeneasca pestii pe vad.


Ce tipuri de nade de pescuit sunt recomandate ?

In functie de talia exemplarelor vizate, nada de pescuit difera. Astfel, de departe in pescuitul crapului, se folosesc boilies-uri tari sau solubile. In alte tehnici cum este pescuitul la feeder, se foloseste groundbait-ul, urmat de pelete, si de momelile de carlig.


Exista un top preferinte al nadelor de pescuit ?

Pescarii sunt subiectivi la acest capitol. In linii mari, se folosesc boilies-uri si groundbait. Cele mai cautate nade pentru crap sunt cele produse de Dynamite Baits. La capitolul boilies, in primele pozitii se afla CPK, Dynamite Baits si MG Special Carp.


Cum aleg o nada de pescuit pentru apa rece ?

In general, producatorii indica pe ambalaj produsele care sunt concepute pentru ape cu temperaturi scazute.


Ce sunt aditivii pentru nada de pescuit ?

Aditivii lichizi pentru nada de pescuit sunt un plus de atractie care contine culoare, aroma si gust. Rolul aditivilor in nada este sa reduca timpii de asteptare la maxim si sa intensifice prezenta pestilor pe vad.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur