Inapoi

Suporti, accesorii suporti pescuit general

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 88

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 88

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pentru obtinerea celor mai bune rezultate si imbunatatirea confortului pescarilor in timpul partidelor de pescuit general a fost realizata o gama variata de suporti si accesorii pentru mentinerea acestora in conditii optime o perioada indelungata.

Astfel, in functie de locul de pescuit ales pentru umatoarea partida de pescuit sau de echipamentul utilizat, pescarii pot alege un suport pentru lanseta fix sau telescopic care poate asigura stabilitatea acestei pe parcursul zilei de pescuit.

Capatul utilizat pentru fixarea lansetei este, de asemenea, important existant mai multe modele din care putem alege. Modelul capatului de suport( in forma de U sau V) , finisajul acestuia care protejeaza lanseta in timpul trasaturilor violente, culoarea, echiparea cu locas pentu isotop etc. sunt detalii ce conteza in momentul achizitionarii unui cap pentru suportul de lanseta.

De asemenea, exista si diferite modele de suporti pentru incarcarea lansetelor ce pot fi utilizati in timpul pescuitului pe un teren dificil. Acestia permit incarcarea lansetei mentinand pozitia aceteia in timpul pregatirii necesare pentru lansarea reusita si obtinerea unei noi capturi.

Accesoriile disponibile pentru suportii utilizati in timpul pescuitului general sunt realizate de catre aceleasi branduri rnumite care produc suportii si sunt universale sau compatibile cu anumite modele.

Toate produsele sunt realizate din materiale de calitate, rezistente la coroziune (aluminiu, otel inoxiabil etc) si asigura o buna utilizare in cele mai dificile conditii.

Numeroase modele de suporti si accesorii pentru suporti sunt disponibile in magazinul de pescuit online si cel fizic la oferte si preturi mici accesibile indiferent de bugetul pe care il alocati achizitionarii echipamentului de pescuit.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur