Inapoi

Juvelnice pescuit general

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

55 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

55 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Orice partida de pescuit incepe in pas voios, cu optimism molipsitor, de la premisa ca va fi prins mult peste. De aceea , nu o sa vezi vreodata pescar caruia sa ii lipseasca un juvelnic.

Cele mai bune juvelnice pentru pescuit

In cautarea de juvelnice de pescuit fiecare are in vedere anumite aspecte, cum ar fi tipul de pescuit ( daca pescuiesti la peste mare, mediu sau mic) , locul de pescuit ( din barca sau de pe mal ) etc. De asemenea, lungimea unui juvelnic pescuit este un reper de luat in seama, mai ales pentru situatiile cand apa este foarte scazuta la mal. In acest caz este necesar ca juvelnicul sa fie mult mai mult desfasurat in apa pentru a asigura supravietuirea capturii. Asadar lungimea trebuie sa fie potrivita. Materialul din care este confectionat , spre exemplu, un juvelnic crap este important. Un juvelnic cauciucat , in acest caz, ar fi de preferat. Plasa imbracata in cauciuc impiedica prinderea aripioarelor sau solzilor in plasa si ranirea pestilor. Pe langa factorul de protectie, mai are avantajul de a nu pastra mirosul. De asemenea , uscarea rapida permite fara stres transportul in husa juvelnic. Si nu in ultimul rand, are avantajul de a fi mult mai rezistent in timp. Normal, fiecare cu optiunile sale. Poti alege juvelnic sarma, plasa sau cauciucat, juvelnic patrat sau rotund. Variantele sunt multe, fie ca se afla in oferta de magazin online , fie in magazin fizic, acoperind toate tipurile de bugete, incepand de la preturi mici .

Ce este un juvelnic pescuit ?

Un juvelnic pescuit este o unealta de pescuit pe care pescarul o foloseste pentru a retine pestii capturati in stare vie vreme indelungata. Vine in diferite forme, dimensiuni sau materiale constructive in functie de necesitati.

Cand se foloseste un juvelnic cauciucat ?

Un juvelnic cauciucat se foloseste cu precadere in situatiile in care protectia pestilor vine pe primul plan. Materialul in sine protejeaza mucusul pestilor si in cazul crapilor diminueaza riscul ca acestia sa se poata agata prin ochiurile plasei juvelnicului.

La ce ajuta un juvelnic patrat ?

In general, un juvelnic patrat este folosit in pescuitul pe ape curgatoare. Ofera o mai buna stabilitate in apa si nu se va rasuci sub actiunea apei in miscare.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur