Inapoi

Mulinete pescuit general, accesorii

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 164

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 164

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Mulinetele pentru pescuit general sunt o gama importanta de produse ce asigura reusita unei sesiuni de pescuit de neuitat.

Mulineta este unul din elementele din echipamentul de pescuit care faciliteaza lansarile si recuperarile de succes ale exemplarelor de mari dimensiuni.

O mulineta potrivita permite lansarile precise la mare distanta fara sa lase senzatia de oboseala sa se instaleze si asigurand reusita zilei de pescuit. De asemenea, in momentul recuperarii, utilizarea modelului cu sistem de franare potrivit (frana rapida sau baitrunner), asigura aducerea la mal cu succes a trofeului mult asteptat.

Mulinetele pot avea frana fata sau frana spate, frana rapida, micrometrica, baitrunner etc, dar toate sistemele de care dispun sunt realizate cu ajutorul celor mai noi tehnologii. Acestea alaturi de componentele de calitate utilizate, faciliteaza lansarile si recuperarea facand mai frumoasa fiecare iesire in mijlocul naturii alaturi de prieteni sau familie.

Echipate cu tambur din aluminiu sau grafit, cu rotor echilibrat pe computer (care reduce vibratiile aparute in timpul utilizarii mulinetei marind astfel precizia acesteia), mulinetele sunt construite pentru marirea sanselor prinderii pestilor vizati.

Mulinetele pot fi alese in functie de materialele componente, de numarul rulmentilor, raportul de recuperare si tehnologiile pe baza carora sunt realizate, sau tinand cont de brandul preferat.

Oricare este modelul dorit, in magazinul de pescuit online gasiti la preturi mici si oferte, numeroase modele de la branduri renumite, realizate cu materiale de calitate si tehnologii ce garanteaza rezistenta la uzura o perioada indelungata in conditii optime. Sunt diferite modele de mulinete si de accesorii pentru acestea (tambur de rezerva etc) din game diferite de pret, de la cele ieftine accesibile indiferent de buget, la cele din gama superioara de pret.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur