Inapoi

Motoare electrice barca

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

41 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

41 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Ca sa scapi de ideea, atunci cand pescuiesti de pe mal, ca pe malul celalalt era mai bine sau  - ma rog, ca in orice loc inaccesibil tie la momentul ala ar fi fost peste buluc – pune mana, fa niste economii si fa-ti cadou o barca pneumatica cu motor.

La capitolul barci de pescuit situatia nu este chiar complicata. Asa ca daca ai bifat aceasta achizitie, urmeaza partea mai delicata: ce motor barca gonflabila sa iti iei?

Daca mergi pe varianta de motor de barca electric, restrangi aria de cautare la cateva branduri. Cauti un motor electric pentru barca pe care sa il poti utiliza timp indelungat, cu autonomie mare.

In general noile modele de motor electric barca sunt concepute sa consume in mod optim energia bateriei, astfel incat sa fie nevoie de cat mai putine incarcari. Pe langa asta, sunt usor manevrabile, sunt ajustabile functie de adancimea la care se poate scufunda, iar un plus il constituie mecanismul care il ajuta sa iasa in agatatura. Marea majoritate prefera un motor electric 12V putere.

Normal ca marimea motorului trebuie adaptata marimii barcii, luand in calcul si numarul pasagerilor, bagaje si apele pe care va fi folosit ( balti , Dunare, Olt etc.)

Oferta buna la motoare electrice barca vei gasi cu siguranta. In magazin online sau in  magazin fizic, gasim garantat la  preturi mici sau macar rezonabile ceea ce cautam.



Ce motor pentru electric de barca este recomandat ?

Un motor electric de barca este recomandat in functie de sarcina pe care o va impinge. Prin sarcina se intelege nu numai greutatea totala ci si forma si dimensiunile ambarcatiunii. Sunt recomandate motoarele electrice care afiseaza nivelul bateriei, care sunt prevazute cu sisteme de siguranta ale elicei si care au 5 trepte de reglaj putere pentru directia fata si minim 2 pentru directia inapoi. Unul dintre cei mai populari producatori de astfel de echipamente este Minn Kota. Vezi AICI oferta completa de motoare electrice de barca Minn Kota.


Cum aleg o baterie pentru un motor electric de barca ?

Pentru a alege o baterie pentru un motor electric de barca, trebuie sa fim atenti la consumul in sarcina. Amperajul este important. Functia “ amperi /ora” si datele pe care producatorii le pun la dispozitie face referire la un consumator de un Amper si in cate ore descarca bateria ( ex: 100 Ah ). In general va trebui sa ne orientam catre o baterie pentru un motor electric de barca pe baza de gel, 12 V si minim 100 Ah.


Cand se foloseste un motor electric pentru barca ?

Se poate folosi un motor electric pentru barca in mai multe situatii. Poate fi motor principal si deserveste distante medii si lacuri nu foarte mari ( pescuit la crap plantat sau spinning ) sau poate fi motor secundar cu functii de pozitionare pe coordonate precise ( pescuit la spinning ).

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur