Inapoi

Pescuit general

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 3214

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 3214

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pentru obtinerea rezultatelor dorite in timpul pescuitului din barca sau de pe mal este nevoie de cele mai bune elemente de echipament pentru pescuitul general sau de cele care vi se potrivesc cel mai bine. Fiecare element din echipamentul de pescuit are importanta lui si trebuie ales cu grija in functie de locul de pescuit, perioada anului si preferintele pescarului.

Lansete, realizate din cele mai bune materiale, construite pe blank-uri rezistente (din carbon sau fibra de sticla) cu ajutorul celor mai noi tehnologii, sunt scule de pescuit indispensabile. Sunt echipate cu componente de calitate, rezistente la coroziune (in cazul lansetelor folosite pentru pescuitul marin). Acestea asigura rezistenta imbunatatita in timpul utilizarii pe termen lung.

Mulinetele pentru pescuitul general, cu tambur din aluminiu si componente rezistente la coroziune permit lansarile precise la distanta si recuperarea usoara a exemplarelor de mari dimensiuni.

Minciogul cu plasa usoara, cauciucata, ce nu retine mirosul si asigura protectia pestilor este un alt element necesar pentru pescuitul general, alaturi de juvelnicul realizat si el din cele mai bune materiale. Ambele tipuri de produse contribuie la succesul zilei de pescuit.

O gama larga de accesorii pentru pescuit general: plute, plumbi, momitoare precum si fire de pescuit de diferite tipuri sunt disponibile in magazinul de pescuit online la preturi si oferte bune.

Exista numeroase produse destinate pescuitului general, din diferite game de pret; de la cele ieftine, accesibile indiferent de bugetul disponibil pana la produsele din gama inalta de pret, de la branduri renumite prin calitatea de care au dat dovada produsele lor de-a lungul timpului si rezistenta acestora in conditii optime la utilizari repetate.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur