Inapoi

Barci gonflabile

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 94

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 94

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Alte branduri de Barci gonflabile:

Barca gonflabila Kolibri | Barca gonflabila Sevylor | Barca gonflabila Carp Spirit | Barca gonflabila Berkley | Barca gonflabila Allroundmarin | Barca gonflabila JRC

Cele mai vandute Barci gonflabile

Barca gonflabila Kolibri Standard K-240T(S) | Barca gonflabila Kolibri Profi KM-300D | Barca gonflabila Kolibri Standard KM-260 | Barca gonflabila Kolibri Profi KM-280D | Barca gonflabila Kolibri Standard KM-245 | Barca gonflabila Kolibri Profi KM-280D | Barca gonflabila Kolibri Standard K-260T | Barca gonflabila Kolibri Light KM-330DL

Top barci pneumatice

Vrei sa alegi o barca pneumatica calitativa si fiabila? Atunci este cazul sa te innarmezi cu atentie si rabdare, deoarece aspectele ce plaseaza gonflabilele in topul celor mai bune produse sunt diverse si necesita pricepere.

Avantajul achizitionarii unei barci gonflabile dintr-un magazin online, sau fizic, cum este TotalFishing, se datoreaza colaborarii cu pescari experimentati, cu ajutorul carora ne validam calitatea si caracteristicile produselor detinute in portofoliu.

In gama produselor de top, se remarca barci gonflabile ce "respira" calitate si versatilitate, pescarii fiind mereu orientati catre produse ce pot atinge cat mai multe puncte de interes din pescuit.

Cele mai bune oferte de barci pneumatice / gonflabile sunt reprezentate de cele produse de Kolibri, un nume cu rezonanta ce creste din ce in ce mai mult pe piata actuala.

Gama de produse este variata, de la echipari, lungimi, sau culoare, barcile gonflabile Kolibri detinand pe buna dreptate locul in topul barcilor gonflabile, in momentul actual. La o singura rasfoire a portofoliului, nume precum Barca gonflabila Kolibri K-260TS Gri, sau Barca gonflabila Kolibri KM-280DL Verde, trebuie luate in vedere.


A venit primavara. S-au dezghetat apele, abia acum incepe cu adevarat sezonul de pescuit sau de agrement, dupa caz. Chiar daca esti super-echipat pentru pescuitul de pe mal, sa stii ca ai o barca gonflabila/pneumatica la indemana face bine la moral. Daca ai o barca pneumatica, ai impuscat doi iepuri dintr-o lovitura: ai acces la locurile bune de pescuit si in acelasi timp poti sa iti plimbi si sotia sau iubita, ceea ce iti aduce multe puncte de fidelitate.


Deci, vrei sa cumperi o barca pneumatica,  vrei sa fie ieftina, dar detaliile iti dau batai de cap: cu podina sau fara, mare sau mica, cu oglinda pentru motor sau nu, dar totusi sa fie un model de top, termosudata si lista poate continua.

Din doua click-uri lumea online se deschide si suntem siguri ca ploua cu oferte de vanzare barci pneumatice, de pareri si preturi variate. Din nou dilema: nu stii clar din poze cum va fi barca potrivita pentru tine. Poate vrei o barca gonflabila ideala pentru plantat sau pentru nadire, poate vrei o barca doar de agreement. Ofertele de barci si de pret sunt multiple. Insa stim noi un magazin de top, cu barci pneumatice de vanzare ce propune o oferta de nerefuzat pentru barci gonflabile, usoare, cu motor sau fara – o oferta care vine in intampinarea tuturor cerintelor pescarului modern.

Cum alegi o barca gonflabila pentru pescuit

Alegerea unei barci gonflabile de calitate presupune un studiu amanuntit bazat pe o serie de criterii pe care este impetuos necesar sa le avem in vedere cand ne hotaram sa pasim pe apa in cautarea unor noi aventuri. Un prim element ce contureaza caracteristicile dupa care ne vom ghida in cumpararea unei barci pneumatice este domeniul de activitate in care vom utiliza barca. Acesta ne obliga sa luam in calcul marimea barcii, materialele de constructii sau design-ul acesteia. Asadar, cunoscand bine domeniul de activitate putem sa reflectam asupra tipurilor de materiale folosite in realizarea barcilor pneumatice.

Materialul de constructie

Este unul dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie sa-l luam in calcul pentru a nu da gres atunci cand alegem barca. La momentul actual exista doua tipuri de materiale fercvent intilnite in aceasta industrie de amploare.

Majoritatea barcilor gonflabile ce fac parte din clasa 'low budget' cum ar spune americanul, sunt realizate dintr-un polimer binecunoscut sub numele de PVC. Utilizarea acestui material face posibila crearea unei game ieftine, usoare si portabile. Barcile vor fi usor de reparat la aparitia defectiunilor, procedeele fiind la dispozitia si la priceperea tuturor. Desi acest tip de material permite scaderea pretului de achizitie al barcilor, exista un aspect de luat in considerare si anume fiabilitatea. PVC-ul nu garanteaza o durata lunga de viata supus abraziunii, temperaturilor extreme, chimicale sau raze ultraviolete.  Aici intervine cauciucul sintetic sau Hypalonul , cum este el cunoscut printre ingineri. El este utilizat pentru a o imbracaminte rezistenta naylonului sau poliesterului. La fel ca si PVC-ul acest tip de cauciuc se poate repara rapid insa dispune de o rezistenta superioara la abraziune.

Tipuri de barci gonflabile / pneumatice

Barca gonflabila recreationala

Este, probabil, unul dintre cele mai populare modele, fiind o alegere pentru divertisment, pe ape cu adancimi reduse sau in cele mai multe cazuri fiind utilizata ca si barca de salvare. Un model corespunzator acestei categorii poate fi barca pneumatica Sevylor Fish Hunter FH250.

Barca gonflabila pentru pescuit

Cand vine vorba despre ambarcatiuni pescuit, in general le vom intalnii cu un design unic, cu doua perne de aer gonflabile, dispuse lateral, constructie ce aduce un plus de echilibru si manevrabilitate. Barcile de pescuit sunt de regula destinate unei singure persoane insa sunt disponibile si in versiuni mai mari pentru a acomoda pana la 4 persoane. Un astfel de model este barca pneumatica Allroundmarin Kiwi 300 Gri+Podina.

Barca gonflabila multifunctionala

Sau clasicul caiac gonflabil. Daca ar fi sa descriem in trei cuvinte acest tip de barca, cele mai potrivite adjective sunt: durabil, usor si sigur. Caiacul gonflabil Sevylor Pointer K2 este un model reprezentativ pentru aceasta categorie.

Desigur exista multe alte aspecte de luat la cunostinta atunci cand discutam de cunoasterea echipamentelor de navigat pe apa, de la designul chilei, a fundului barcii, la tipul de podina a barcii, insa o data ce am trasat clar o linie care sa desparta modelele dupa tipul dorit, materiale de constructie si domeniul de activitate in care vom utiliza barca nu ramane decat sa dam doua click-uri in lumea on-line pentru a ne bucura de varietatea mare de optiuni.


Din ce material sunt concepute barcile gonflabile?

Conform tehnologiei actuale, barcile gonflabile sunt realizate din material panzat cu baza de PVC. Se remarca prin rezistenta la presiune, uzura si maleabilitatea / manevrabilitatea la diferite temperaturi: atat mari cat si scazute. Memoria scazuta a materialului este importanta ( lipsa formarii cutelor in procesul de “impachetare” ). Tehnologia de varf utilizata este de tip multistrat PVC ( membrana ).


Este importanta forma si designul barcii pneumatice?

In functie de tipul apei pe care se va naviga, forma barcii este importanta. De asemenea, inaltimea balonului, latimea spatiului interior, forma barcii in partea frontala si tipul chilei dicteaza viteza in deplasare, stabilitatea pe apa si comportamentul in navigare pe conditii atmosferice neprielnice ( vant, valuri ).


Cum alegi cea mai buna barca gonflabila ?

Cea mai buna barca gonflabila se alege in functie de stilul de pescuit practicat. Daca pescarul practica mai multe discipline, barca va diferi cu mult. Indicatori precum greutatea totala a barcii, volumul in depozitare, compartimentele existente in dotare ( separate si fara comunicare intre ele ), prezenta podinei si tipul de material folosit pentru aceasta sunt definitorii. Supapele de presiune si suprapresiune, materialul din care sunt confectionate si tratamente suplimentare ( rezistenta la raze UV si apa sarata ) sunt factori de siguranta si exploatare importanti.



Ce barci gonflabile sunt recomandate?

Este de preferat sa se acorde atentie maxima barcilor construite pe material membranat multistrat. Nu trebuie omise optiuni constructive care permit atasarea motorizarilor termice sau electrice. In clasa de barci gonflabile cu punctaj ridicat pe siguranta in utilizare se remarca producatori precum Kolibri.


Cum aleg un motor pentru barca gonflabila ?

Pentru a alege un motor pentru barca gonflabila, este necesar sa detinem informatii despre structura de rezistenta a ambarcatiunii. Anumite barci permit atasarea unui singur tip de motor, in vreme ce altele pot acomoda doua motoare. Motorul se va alege pe criteriile constructive ale barcii pneumatice. Vezi AICI oferta completa de motoare electrice dedicate barcilor gonflabile.


Este suficient un motor electric pentru o barca gonflabila ?

Raspunsul este afirmativ. Un motor electric este suficient pentru orice barca gonflabila, Puterea acestuia influenteaza viteza de deplasare a amabarctaiunii ( raportat la greutatea totala ce va trebui pusa in miscare ) si timpul de descarcare al bateriei care alimenteaza motorul electric. Pentru lacuri si distante scurte este ideal. Pentru intinderi mari de apa si conditii de navigare cu grad mediu ( vant, valuri ), un motor electric nu este recomandat ca singura sursa de propulsie automatizata. O gama recunoscuta pe plan mondial pentru performantele de top, este cea oferita de Minn Kota sub numele de Endura Max.


Ce pesti pot prinde la pescuit din barca pneumatica ?

Se poate pescui in mai multe stiluri din barca pneumatica. Atat tehnici de stationar cat si tehnici de rapitor pot fi utilizate fara probleme. Indiferent de locatie, pescuitul din barca pneumatica ofera pescarului posibilitati multiple in abordare si sanse mai mari sa identifice bancuri de pesti. Gradul de libertate oferit de o barca gonflabila permite pescuitul oricarei specii de pesti fara probleme, fie ca e vorba de somn, salau, stiuca, biban, avat, crap sau alte specii de pesti pasnici. Daca vrei sa afli mai multe informatii despre pescuit, sportiv, recreational, din barca, sau de pe mal, accesati blog-ul TotalFishing.


Ce inseamna barci pneumatice profesionale?

Prin barci pneumatice profesionale se intelege ambarcatiuni din clasa celor ce se pot compacta si transporta cu usurinta in orice fel de conditii. Sunt realizate pe tehnologie de ultima generatie ( straturi de PVC lipite intre ele – membrana ) si sunt dotate cu sisteme de siguranta care nu pun viata in pericol. Dotarile precum rezistenta la temperaturi ridicate, rezistenta la razele de tip UV, rezistenta la apa sarata sau compartimente de suprapresiune indica faptul ca sunt barci pneumatice profesionale. Pentru un portofiu complet de produse cu specificatii premium, accesati urmatorul link.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur