Inapoi

Nada Dynamite Baits

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 64

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 64

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Method feeder: Pescuit la crap pe apa rece

Urmareste filmul "Method feeder: Pescuit la crap pe apa rece".

Pescuitul la crap pe apa rece este poate unul dintre cele mai fascinante si antrenante moduri prin care poti acumula foarta multa experienta. Fiecare partida are un nivel tehnic ridicat si impinge pescarul catre limite pe care in alt mod nu le-ar atinge. La start de sezon apar cele mai multe variabile. Crapii traverseaza o serie de modificari importante in apa. Temperaturile in crestere sunt primul semnal pentru pesti.

Instinctul de supravietuire este dominant si de cele mai multe ori inteles gresit de pescarii care pleaca dezamagiti de la malul apei. In majoritatea situatiilor momentul plecarii coincide cu momentul in care crapii incep sa se hraneasca. Mai multe lucruri legate de tiparele de comportament ale crapilor pe apa rece veti descoperi in acest film. Locatia este un lac de tip balastiera, recent format. Lacul Gold Fish Lake este casa unor exemplare de crapi sanatosi care au un ritm de crestere fabulos. Calitatea apei aflata in proximitatea unui rau ( Neajlov) este principalul avantaj al acestei locatii.

Citeste mai multe despre pescuit pe blog-ul TotalFishing, si nu uita sa dai subscribe la canalul nostru de youtube "La Pescuit cu TotalFishing" pentru a fi la curent cu ultimile filme despre pescuit.

Avantajele nadei Dynamite Baits

Indiferent de tehnica de pescuit, echipamentul utilizat sau locul de pescuit preferat, nada utilizata poate imbunatati rezultatele obtinute la fiecare sesiune de pescuit atat pentru pescarii de stationar, crap etc. Nada Dynamite Baits este realizata cu ajutorul celor mai bune ingrediente pe baza unor retete a caror eficienta a fost testata o perioada indelungata de pescari profesionisti atat in timpul concursurilor de pescuit cat si in afara acestora. Rezultatele exceptionale obtinute de-a lungul timpului recomanda Dynamite Baits pentru numeroase situatii si locuri de pescuit.

Cum alegem nada Dynamite Baits

Nada Dynamite Baits este disponibila intr-o gama variata de retete si cantitati pentru a se potrivi cerintelor diferite ale pescarilor. Continutul ridicat de proteine de peste si atractanti, granulatia diferita, de la cea fina la grosiera, diferitele arome continute recomanda Dynamite Baits pescarilor pentru a obtine rezultate remarcabile indiferent de metoda utilizata la pescuit. Exista diferite tipuri de nade ce pot fi utilizate in functie de pestele vizat sau de temperatura apei. Punga resigilabila a produselor garanteaza pastrarea calitatii continutului marind astfel perioada in care poate fi folosit in conditii optime. Swim-Stim, SilverX, Big River, The Source, Robin Red, Monster Tiger Nut, Marine Halibut, Big Fish sunt doar cateva din tipurile de nada pentru care Dynamite Baits este cunoscut in randul pescarilor din intrega lume.

De ce sa alegi nada Dynamite Baits de la Total Fishing

Gama variata a produselor Dynamite baits regasite in magazinul online si fizic la oferte si preturi mici alaturi de specificatiile prezente la fiecare produs si recomandarile consultantilor Total Fishing aflati in permanenta la dispozitia clientilor, ofera posibilitatea fiecarui pescar de a gasi nada potrivita pentru urmatoarea sesiune de pescuit.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur