Inapoi

Mulinete spinning, casting, accesorii Baracuda

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1 Produs

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1 Produs

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele utilizarii unei mulinete de spinning Baracuda

Pentru pescuitul la rapitori alegerea unor elemente de echipament (lansete, mulinete etc) care permit lansarile cu usurinta la distnata mare si recuperarea in siguranta a pestilor este esentiala pentru a evita aparitia oboselii din cauza efortului depus. In functie de tehnica practicata (spinning sau casting) pescarii pot alege o mulineta sau un multiplicator care sa le ofere functiile si caracteristicile dorite. Utilizarea unei mulinete de spinning Baracuda asigura rezistenta constructiei ce imbina materialele de calitate superioara cu tehnologile noi imbunatatind functionarea mecanismului si pastrand in acelasi timp un pret mic. Astfel pastrand standardele inalte de calitate Baracuda a reusit sa-si dezvolte gamele de produse pentru a veni in intampinarea ceintelor pescarilor de rapitori si nu numai si pentru a le asigura reusita in timpul sesiunilor de pescuit.

Cum alegem o mulineta de spinning Baracuda

Mulinetele pentru pescuitul la rapitori pot fi alese in fucntie de tehnica practicata (spinning sau casting), sau de tipul si greutatea nalucii pe care o foloseste fiecare pescar. Mulinetele pentru spinning realizate de Baracuda sunt caracterizate de rezistenta, calitate si fiabilitate disponibile la un pret mic. Corpul rezistent, tamburul metalic, manerul rabatabil si sistemele pe care se bazeaza functionarea uniforma a acestora sunt elemente care recomanda mulinetele Baracuda pescarilor de rapitori.

Status 30, Yumoshi By4000, Excalibur SMV2000, Darcy JX1000, Dream SHW1500, Rocky20 sunt doar cateva din modelele de mulinete Baracuda concepute pentru pescuitul la spinning.

De ce sa alegi o mulineta de spinning Baracuda de la Total Fishing

Numeroase modele de mulinete pentru pescuitul la rapitori sunt disponible in oferta Baracuda care se regaseste in cel mai mare magazin online de pescuit din Romania Total Fishing. Acestea raspund diferitelor cerinte ale pescarilor fiind concepute pentru pescuitul la stiuca, biban, salau etc. Toate produsele sunt insotite de specificatii care faciliteaza alegerea unui model iar recomandarile consultantilor magazinului permit gasirea mulinetei potrivite pentru orice situatie. Produsele sunt disponibile intr-o gama variata de preturi, de la cele ieftine, dar care pastreaza standardele de calitate pana la cele din gama sueprioara de pret realizate cu ajtorul tehnologiilor performante.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur