Inapoi

Mulinete crap, accesorii Fox

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

15 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

15 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele unei mulinete de crap Fox

Pentru pescuitul la crap, pescarii aleg fiecare element al echipamentului de la lanseta, mulineta, fir, montura, cu atentia necesara pentru a beneficia de avantajele oferite de acestea: rezistenta lor in fata celor mai mari provocari si imbunatatirea rezultatelor obtinute atat in timpul concursurilor cat si in afara acestora. Standardele superioare de calitate pe care le pasteraza Fox in ceea ce priveste materialele utilizate la fabricarea mulinetelor pentru pescuitul crapului si tehnologiile inovatoare pe care acest brand le-a dezvoltat si adaptat in ultimii ani permit obtinerea unor rezultate remarcabile in timpul sesiunilor de pescuit la crap. Gama mulinetelor Fox pentru pescuitul crapului raspunde cererilor pescarilor in toate situatiile caracteristice acestui domeniu al pescuitului oferind un raport calitate pret excelent.

Cum alegem o mulineta de crap Fox

Mulinetele pentru pescuitul crapului pot fi alese dupa preferinte, tehnica, buget, sau caracteristicile locului de pescuit preferat. Astfel, modele de mulinete cu baitrunner sau frana rapida, cu tambur de rezerva etc. sunt la dispozitia pescarilor de crap care pot alege mulineta potrivita. Materialele si tehnologiile performante ( Sistem Anti-Backlash, Super slow oscillation etc) ce caracterizeaza mulinetele sunt detalii importante pentru alegerea unui produs. Tamburul long cast ce permite lansarile precise la distanta, marimea mulinetei si capacitatea tamburului, sunt alte caracteristici ale fiecarei mulinete. EOS 10000, FX9, FX11, FX13,EOS 12000FS sunt doar cateva din mulinetele Fox concepute pentru pescarii de crap.

De ce sa alegi o mulineta Fox de la Total Fishing

Diferitele modele de mulinete pentru pescuitul crapului Fox care sunt disponibile la preturi avantajoase in oferta magazinului de pescuit online si fizic impreuna cu recomandarile competente ale consultantilor Total Fishing permit alegerea produsului perfect pentru fiecare pescar avand garantia unui pret excelent.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur