Inapoi

Motor electric barca Minn Kota Traxxis 55lbs

Producator
SKU
00448088

Comenzi telefonice 031 433 44 44

3.870,00LEI

Indisponibil

Livrare gratuita
 
Livrare prin curier, 24-48h oriunde in Romania
Ridicare personala din Bucuresti, Strd. Progresului 134-138
Peste 70.000 de produse dedicate pescarilor
Consultanta de la pescari specializati 031 433 44 44
Pana la 6 rate fara dobanda cu card bancar

Detalii Motor electric barca Minn Kota Traxxis 55lbs

Minn Kota Traxxis 55lbs este un motor electric dedicat ambarcatiunilor cu o lungima maxima de 18ft ( cca.548.64cm ). Seria Traxxis vine cu multe imbunatatiri fata de modelele anterioare, de la prezenta tehnologiei Digital Maximizer la sistemul de ajustare a adancimii, Quick-Cam Depth Adjuster.

Motoarele de barca Traxxis se remarca printr-o manevrabilitate de exceptie si putere optimizata, caracteristici ce va vor permite sa fiti mereu pregatiti si rapizi pentru a atinge punctele vizate pe sonarele de pescuit. Usurinta in deplasare se datoreaza sistemului Steering Tension Control. Reglarea si blocarea manerului sub tensiuniea dorita ofera un control pe gustul fiecarui utilizator. Asadar putem opta pentru o functionare aproape insesizabila a carmei de directie, optiune favorabila pe deplasarile lente cu schimbari rapide de directie. In acelasi timp, prin strangerea mecanismului motorul asigura stabilitate pe verticala mentinand ferm ambarcatiunea intr-un singur loc.

Noile modele propuse de Minn Kota ce includ popularul Digital Maximizer benficiaza de pana la 5 ori mai multa baterie si viteze variabile ce permit utilizarea motorului la viteza si puterea dorita. Conservarea energiei salveaza atat motorul de la deteriorarea dar si extinde modalitatile in care abordam partida de pescuit, acum mult mai indelungata cu o singura incarcare a acumulatorului.

Partea superioara vine echipata cu timona telescopica ( pana la 6" ) si angulator ( Tilt/Extend Tiller ) ce-i permite inclinarea pana la un unghi de 45 de grade. Este prezenta si functia Push-to-Test Battery Meter, un indicator de nivel ce va ajuta sa planificati in cel mai bun mod posibil energia bateriei.

Folosirea excesiva a motoarelor poate avea urmari neplacute printre care se enumera si distrugerea efectiva a acestora. Noua generatie de motoare Minn Kota a solutionat problema ujazului prin utilizarea unui arbore aproape indistructibil. Acesta este realizat din materiale compoziste si rezista exceptional la torsiuni, rupere sau impact. Arborelui i se adauga rulmentul cu design unic.

Popularul sistem Cool Quite Power mentine motorul rece. Bobinarea in spire foarte mari disipa caldura, rezultatul fiind resimtit in autonomia bateriei. Rulmentul cu design unic scade nivelul de frecarea si zgomotul produs de motoarele clasice. Apropierea silentioasa de punctul culminant al substratului poate influenta rata de succes a partidei de pescuit. Nici vegetatia abundenta nu este o problema pentru Traxxis, elicea Power Prop facand posibila abordarea cu usurinta a sectoarelor abundente.

In concluzie, cu motorul de trolling Traxxis 55lb de la Minn Kota avem la indemana toate functiile necesare unui pescuit de exceptie. Controlul vitezelor, ajustarea tensiunii casetei de directie, manevrabilitatea si optimizarea eficienta a bateriei sunt argumente solide in achizitionarea unui echipament profesional.

Specificatii:

  • Mecanism One-Hand Stow, reduce timpul necesar manevrarii motorului;
  • Tilt/Extend Tiller - timona telescopica pentru control sporit;
  • Sistem Quick-Cam Depth Adjuster utilizat in ajustarea rapida a adancimii si asigurare pozitiei motorului;
  • Push-to-Test Battery Meter - indicator pentru nivelul de incarcare a bateriei;
  • Steering Tension Control - sistem de reglare a tensiunii directiei;
  • Cool Quiet Power sistem ce impiedica supraincalzirea motorului si reduce zgomotul; mai rece si mai silentios. reduce frecarea si zgomotul ce sperie pestele;
  • Arbore realizat din material compozit, caracterizat de o rezistenta superioara otelului;
  • Elice Power Prop - extra putere si acces facil in zonele cu vegetatie abundenta.
  • Putere: 55lb;
  • Lungime cizma: 91cm;
  • Viteza variabila;
  • Functioneaza cu baterie 12V;
  • Ideal pentru rulaj pe ape dulci;
  • Lungime optima ambarcatiune: 18ft ( cca.548.64cm ).

Descriere de produs dezvoltata de echipa TotalFishing.

Urmareste filmul "Motoarele Minn Kota Traxxis!"

Minn Kota Traxxis for boat control - on the water with Dan Sura

Specificatii Motor electric barca Minn Kota Traxxis 55lbs

Producator Minn Kota
Ai cumparat acest produs ?
Spune-ne parerea ta !
Adauga un review

Intrebarile clientilor

Intrebari:0

Pune o intrebare despre Motor electric barca Minn Kota Traxxis 55lbs
Pune o intrebare
Alte produse din aceeasi categorie