Showroom TotalFishing

Magazinul de pescuit TotalFishing va asteapta in Splaiul Independentei nr. 319, Sector 6, Bucuresti.

Va oferim cel mai mare magazin de articole de pescuit din tara, un supermarket de pescuit de peste 350mp situat la mai putin de 15 min de mers cu masina din centrul Bucurestiului, in care puteti vedea si compara peste 10.000 de articole de pescuit aflate stoc.

Numerele de telefon: 031 4334444, 021.410.11.60, 0730.099.888

Veniti intre orele 10.00 - 19.00, de luni pana vineri si sambata intre orele 10.00 - 16.00, si puteti achizitiona pe loc articole de pescuit la alegere dintre miile de produse din stoc: lansete, mulinete, accesorii, nade/momeli, bagajerie, camping etc

Mai jos gasiti si cateva indicatii pentru a ajunge la adresa.

Mijloace de transport in comun: tramvaiul 41 (approx 100m distanta), metrou statia Petrache Poenaru (fosta Semanatoarea, approx 500m distanta).

Pe Splaiul Independentei pe sensul de mers dinspre Grozavesti inspre Bdul. Virtutii (dinspre centru spre periferie), pe partea stanga a splaiului mergand inspre amonte (Ciurel) este ultima intrare inainte de a ajunge in Bdul. Virtutii (Ciurel), intrarea se face chiar in curba care urca catre Bdul. Virtutii.

Venind pe splai din directia Bdul. Virtutii spre Grozavesti (dinspre Militari sau Crangasi), imediat cum se coboara pe splai este prima intrare la dreapta.

Este intrarea prin care se ajunge la cladirea STS (antena mare), imediat ce se intra pe straduta respectiva in stanga. Ati ajuns la destinatie :)

Continua

CATALOG

PRODUCATORI

INFORMATII


Cosul este gol!


Te invitam sa rasfoiesti catalogul de produse, sigur vei gasi ceva interesant!

NOUTATI

PROMOTII

6 rate fara dobanda - click pentru detalii