Inapoi

Lansete spinning, casting Favorite

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 99

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 99

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele unei lansete de rapitori Favorite

Pescarii de rapitori, indiferent daca practica pescuitul la spinning sau casting, au nevoie de elemente de echipament care sa le permita miscarea usoara in cautarea noilor trofee. Lanseta utilizata trebuie sa permita lansarea usoara si precisa a nalucii la distanta dorita si recuperarea usoara a pestilor prinsi. Lansetele pentru rapitori Favorite sunt disponibile intr-o gama variata pentru casting si spinning, si beneficiaza de garantia calitatii pe care produsele brandului demonstrat-o in timp. Favorite aplica cele mai noi tehnologii disponibile pe piata de profil in constructia lansetelor de rapitori iar materialele performante, rezistente pe care le intrebuinteaza la realizarea blank-urilor asigura utilizarea in cele mai bune conditii a lansetelor indiferent de intensitatea drillului.

Cum alegem o lanseta de rapitori Favorite

Fiecare pescar de rapitori poate alege lanseta dorita in fucntie de tehnica practicata ( poate fi vorba de pescuit la spinning sau casting), de pestele pe care doreste sa il prinda (stiuca, biban, salau, etc.) sau specificul locului de pescuit pe care il alege pentru urmatoarea iesire in natura. Naluca utilizata, tipul si greutatea acesteia( voblere, plastice moi sau naluci metalice etc) caracteristicile lansetei (actiunea, puterea de aruncare si lungimea) sunt elemente importante pentru alegerea unei lansete de spinning sau casting. Materialul din care este realizat blank-ul, elementele cu care este acesta echipat, finisajul manerului cu pluta premium sau material EVA sunt alte detalii ce permit alegerea lansetei potrivite pentru fiecare pescar de rapitor. Blank-urile realizate din materiale performante, caracteristice brandului Favorite, cu ajutorul celor mai noi tehnologii disponibile raspund cerintelor pescarilor profesionisti dar si ale ceror care abia descopera frumusetea pescuitului la rapitori. Balance, Blue Bird Spin, Profesional, Variant,  White Bird, X1, Vizor, Sentinel, Neo Breeze, Laguna sunt doar cateva din seriile lansetelor Favorite pentru spinning si casting.

De sa alegi o lanseta de rapitori Favorite de la Total Fishing

Numeroasele modele de lansete Favorite pentru spinning si casting disponibile la oferte si preturi avantajoase in magazinul de pescuit online si fizic permit alegerea lansetelor potrivite celor mai exigente cereri ale pescarilor de rapitori.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur