Inapoi

Lansete spinning, casting Dragon

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 67

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 67

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele lansetelor de rapitori Dragon

Pescuitul la rapitori presupune utilizarea unui echipament care permite controlul eficient al nalucii pentru lansarea precisa si recuperarea cu succes a exemplarelor prinse indiferent de dificultatea drillului. Lansetele de spinning si casting realizate de Dragon se remarca prin componentele de calitate superioara, constructia desavarsita a blank-ului din carbon ce rezista la torsiune depasind cele mai mari provocari intalnite in timpul partidelor de pescuit si finisajele premium.

Cum alegem o lanseta de rapitori Dragon

Utilizarea lansetelor de rapitori Dragon este recomandata de gama variata a modelelelor disponibile ce acopera diferitele tehnici ale pescuitului, de la pescuitul de finete pana la recuperarea exemplarelor de mari dimensiuni. Constructia lansetelor permite sesizarea celor mai usoare trasaturi pentru a avea o reactie rapida ce va aduce noi trofee. Inelele (Fuji K Alconite, SiC etc), mandrina( Fuji SK2, TVS etc) permit controlul nalucii iar finisajul manerului (cu EVA sau pluta AAA Premium) faciliteaza o priza sigura in momentele importante. Modul in care sunt plasate inelele pe blank permite trecerea usoara a firului prin ele pentru realizarea lansarilor lungi si recuperarea usoara facand astfel economie de efort si energie.

De asemenea gama lansetelor de rapitori Dragon include modele de lansete ieftine dar si din gama inalta de pret pentru a raspunde cerintelor si bugetului disponibil al fiecarui pescar. HM-Zander, Nano Power XT60PJig, Flash Predator, Pro-Guide X-Series Spin, MS-X, Magnum Ti, FC-X Cast sunt doar cateva din modelele lansetelor Dragon disponibile pentru  pescuitul rapitorilor.

De ce sa alegi o lanseta de rapitori Dragon de la Total Fishing

Gama variata a produselor pe care le puteti gasi atat in magazinul fizic cat si in magazinul online la oferte si preturi mici, specificatiile prezente pentru fiecare produs si sfaturile competente ale consultantilor Total Fishing asigura posibilitatea alegerii modelului dorit de lanseta pentru spinning sau casting indiferent de cerinte.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur