Inapoi

Lansete spinning, casting Baracuda

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

7 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

7 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele unei lansete de rapitori Baracuda

Pasionatii pescuitului la rapitori oricare ar fi tehnica preferata de acestia, au nevoie de elemente de echipament usor de transportat si de manevrat in cautarea exemplarelor de mari dimensiuni. Lanseta trebuie sa permita lansarea precisa a nalucii la distanta dorita si recuperarea rapida a pestilor prinsi. Lansetele pentru rapitori Baracuda sunt disponibile intr-o gama variata pentru casting si spinning si se remarca prin calitatea si rezistenta demonstrata in cele mai dificile situatii. Baracuda acorda importanta materialelor utilizate si designului pentru a oferi fiecarui pescar o lanseta de calitate la preturi avantajoase.

Cum alegem o lanseta de rapitori Baracuda

Fiecare pescar de rapitori isi alege lanseta in functie de tehnica practicata (pescuitul la spinning sau casting), de caracteristicile locului de pescuit ales, sau de pestele vizat (stiuca, salau, biban etc). Naluca utilizata, tipul si specificatiile acesteia (voblere, naluci metalice, plastice moi etc) alaturi de actiunea, puterea de aruncare si lungimea lansetei sunt caracteristici importante pentru alegerea modelului potrivit. Blank-ul (carbon 30T), elementele utilizate pentru echiparea lui (inele T-SIC ULL, mandrina din otel inoxidabil), finisajul manerului ce permite controlul perfect in orice conditii, sunt alte detalii care conteaza pentru alegerea lansetei potrivite. Lansetele de spinning sau casting sunt realizate pe blank-uri din materiale rezistente fiind la dispozitia pescarilor indiferent de experienta acestora. King Jig, Comanche, Black Pearl II, Cyclone Spin, Predator XP, Viper, Vow, Avalon, Danube Spin, Chub Fest, Cherokee, Pilk, Warrior, sunt doar cateva din modelele Baracuda pentru spinning si casting.

De sa alegi o lanseta de rapitori Baracuda de la Total Fishing

Modele numeroase de lansete Baracuda pentru rapitori disponibile la oferte si preturi mici in magazinul de pescuit online si fizic alaturi de specificatiile prezente la fiecare produs si de recomandarile consultantilor Total Fishing ofera posibilitatea alegerii lansetei potrivite pentru orice pescar.

 

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur