Inapoi

Lansete spinning, casting Airrus

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

43 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

43 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele utilizarii unei lansete de rapitori Airrus

Pentru pescuitul la rapitori, pescarii, indiferent de tehnica practicata, spinning sau casting, vor cauta lansete care sa fie concepute pentru tipul si greutatea nalucii utilizate si pentru caracteristicile locul de pescuit ales. Utilizarea unei lansete de rapitori Airrus garanteaza constructia inovatoarea a blank-ului gandit pentru a imbunatati performantele obtinute in timpul partidelor de pescuit indiferent de situatiile aparute. De asemenea, calitatea recunoscuta a produselor brandului le recomanda pesionatilor pescuitului la rapitori.

Cum alegem o lanseta de rapitori Airrus

Pescarii de rapitori pot face alegerea lansetei pe care o doresc, tinand cont de mai multi factori. Astfel, in functie de tehnica practicata, spinning sau casting, pescarii pot alege modelul lansetei.

Realizate pe blank-uri din Carbon High Modulus, lansetele Airrus surprind prin constructia care nu respecta tiparele clasice obtinand in acest fel rezultate uimitoare.

Airrus Micropuls X2 este o serie de lansete ce cuprinde atat modele de spinning cat si de casting. Spre deosebire de alte lansete produse de Airrus acestea au o constructie din doua tronsoane ce se remarca prin sensibilitate si precizie. Realizate pe blank din Carbon High Modulus si echipate cu inele Kigan 3D LY lansetele Airrus Micropuls X2 permit lansarile precise la mare distanta realizand performante greu de atins. Actiunea Fast si puterea de lansare Medium, Heavy se adreseaza pescarilor care utilizeaza naluci de dimensiuni medii sau mari.

Airrus Alano Power este o serie de lansete realizata pe blank din Carbon High Modulus cu ajutorul tehnologiei Radial Matrix. Acestea dispun de rezerve mari de putere pentru solicitarile aparute in timpul drillului cu exemplare de mari dimensiuni. Constructia dintr-un tronsoan si echiparea cu elemente de calitate ( inele SIC Kigan 3DZ) sunt doar cateva din detaliile ce recomanda seria pescarilor de rapitori.

Airrus Alano Magma este o serie de lansete realizata pe blank din Carbon Radial Matrix cu ajutorul tehnologiei Magma care ii ofera o rezistenta imbunatatita prin utilizarea rasinii in prelucrarea fibrelor de carbon.

Ultra-X Spinning sunt lansete realizate pe blank de carbon cu ajutorul tehnologiei Magma Polymer. Diametrul marit al blank-ului (Airrus Oversized System) si echiparea acestuia cu inele Seaguide XOG sigura rezistenta lansetei indiferent de provocarile care apar in timpul sesiunilor de pescuit.

Airrus Xentity, Zero Spinning, Aria Classsic, Aria G&S, Ultra X –Spinning, Bora sunt doar cateva din lansetele de spinning sau casting realizate de Airrus prin pastrarea celor mai inalte standarde de calitate.

De ce sa alegi o lanseta Airrus de la Total Fishing

In oferta magazinului de pescuit online si fizic sunt disponibile la preturi excelente numeroase modele de lansete Airrus concepute pentru pescuitul la rapitori. Specificatiile lansetelor alaturi de preturile avantajoase si recomandarile consultantilor permit alegerea usoara a modelului potrivit oricarui epscar

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur