Inapoi

Lansete crap Wychwood

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

8 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

8 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele utilizarii unei lansete de crap Wychwood

Pescuitul la crap necesita utilizarea unor elemente de echipament care sa raspunda celor mai dificile solicitari din timpul lansarilor si recuperarii exemplarelor de mari dimensiuni. Lansetele pentru pescuitul crapului realizate de Wychwood ofera garantia constructiei cu ajutorul materialelor de calitate superioara si a performantelor obtinute atat de catre pescarii cu experinenta cat si de catre cei care abia descopera secretele pescuitului la crap.

Cum alegem o lanseta de crap Wychwood

Lansetele dedicate pescuitului la crap pot fi alese in functie de preferintele fiecarui pescar, de caracteristicile locului de pescuit preferat si de tehnica practicata.  De asemenea, caracteristicile lansetei (lungime, putere, numar tronsoane, greutate, lungime la transport) sunt detalii importante care conteaza in momentul deciziei de achizitionare a unei lansete pentru pescuitul crapului. Materialul din care este construit  blank-ul (Carbon High Modulus) si utilizarea celor mai noi tehnologii in constructia rezistenta a acestora sunt caracteristicile ce permit obtinerea unor rezultate remarcabile in timpul sesiunilor de pescuit la crap imbunatatind performantele pescarilor. Tipul mandrinei(DPS), inelelor (inel de plecare de 50mm) sau finisajul manerului (pluta, EVA) sunt alte specificatii importante pentru o lanseta de crap. Extremis FD, Extricator MLT, D-101, D-201, D-301, Ryot Utility, sunt doar cateva din modelele lansetelor pentru pescuitul crapului ce caracterizeaza brandul Wychwood.

De ce sa achizitionezi o lanseta de crap Wychwood de la Total Fishing

Diferitele modele de lansete pentru crap disponibile in oferta magazinului de pescuit online si fizic, alaturi de specificatiile produselor si de recomandarile consultantilor Total Fishing ofera fiecarui pescar posibilitatea sa aleaga lanseta dorita avand garantia unui pret avantajos.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur