Inapoi

Lansete crap Shakespeare

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

4 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

4 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele utilizarii unei lansete de crap Shakespeare

Pentru pescarii de crap utilizarea unei lansete care sa raspunda perfect solicitarilor si sa permita atat lansarile la distanta dorita cat si recuperarea usoara a exemplarelor de mari dimensiuni este esentiala pentru obtinerea unor rezultate bune in timpul sesiunilor de pescuit. Exista lansete pentru pescuitul la crap care acopera toate aplicatiile acestui domeniu cu tot mai multi pasionati astfel incat se pot alege modele potrivite pentru orice situatie. Utilizarea unei lansete pentru pescuitul la crap Shakespeare asigura calitatea produselor brandului care are o vasta traditie in domeniul producerii de echipament pentru pescuit. Standardele inalte de calitate pe care le-au pastrat de-a lungul anilor a dus la dezvoltarea gamei de produse asigurand un ajutor de incredere pescarilor in timpul iesirilor in aer liber. Cu ajutorul unei lansete rezistente realizate cu materiale performante recuperarea pestilor mari nu necesita un efort suplimentar acestia fiind scosi din apa rapid si in conditii de siguranta.

Cum alegem o lanseta de crap Shakespeare

Lansetele Shakespeare ofera pescarilor traditie, calitate si rezistenta la un pret accesibil astfel incat pescarii pot alege modelul dorit in functie de preferinte sau caracteristicile celorlalte elemente de echipament sau ale locului de pescuit ales. Construite pe blank-uri cu rezerve mari de putere si echipate cu componente de calitate (inele SiC, mandrina DPS, maner cu finisaj EVA) acestea permit imbunatatirea rezultatelor obtinute atat de pescarii de crap fara experienta cat si de catre cei care au deja rezultate bune in acest domeniu. Shakespeare Cypry, Beta Carp sunt doar cateva din seriile lansetelor de crap ale brandului iar numarul de tronsoane (2, 3 tronsoane sau telescopice) pot fi alese in functie de preferinte sau de caracteristicile fiecaui loc de pescuit.

De ce sa alegi o lanseta de crap Shakespeare de la Total Fishing

Numeroase modele de lansete pentru pescuitul crapului Shakespeare sunt disponibile in cel mai mare mare magazin online de pescuit din Romania la oferte si preturi mici, acesibile pescarilor. Fiecare lanseta este insotita de specificatii care faciliteaza identificarea modelului potrivit( lungime, numar troansoane, materialul din care este realizat blank-ul, lungime, putere de aruncare etc) iar recomandarile consultantilor magazinului vin in completarea acestora permitand alegerea unui produs potrivit cerintelor fiecarui pescar indiferent de locul de pescuit ales sau preferinte.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur