Inapoi

Lanseta Sportex Catapult Crap Marker 3.85m (model 2016), 4.25lbs

Producator
SKU
CA143553

Comenzi telefonice 031 433 44 44

662,00LEI

Indisponibil

Livrare gratuita
 
Livrare prin curier, 24-48h oriunde in Romania
Ridicare personala din Bucuresti, Strd. Progresului 134-138
Peste 70.000 de produse dedicate pescarilor
Consultanta de la pescari specializati 031 433 44 44
Pana la 6 rate fara dobanda cu card bancar

Detalii Lanseta Sportex Catapult Crap Marker 3.85m (model 2016), 4.25lbs

Lanseta Sportex Catapult Crap Marker 3.85m (model 2016), 4.25lbs
Lansetele Sportex sunt considerate de catre expertii in domeniu ca fiind adevarate masinarii de lansat la distante extrem de mari. Blank-urile de ultima generatie, design-ul modern dar totodata elegant si dotarile de top in privinta inelelor si a mandrinelor, fac ca seria de lansete Sportex dedicate carpfishing-ului, sa fie una dintre cele mai perfectioniste serii existente pe piata de profil. Indiferent de necesitati, compania Sportex reuseste sa ofere o gama completa de lansete din care sa poata fi ales exact modelul dorit. Blank-urile semi-parabolice create cu fibre de carbon de cea mai buna calitate, ofera o adevarata parada de putere atunci cand sunt utilizate intens. Aceste lansete sunt destinate celor care cauta ceva cu adevarat special.
Lanseta Catapult Marker este o lanseta de prima clasa destinata oricarui pescar ce doreste lansari foarte precise. Varful sensibil transfera chiar si cea mai mica vibratie catre manerul lansetei, ajutand pescarul sa isi faca o imagine clara a substratului din locul in care pescuieste. Blank-ul puternic, dotata cu inele calitative SIC, cu plecare de 50mm, ajuta in lansarile plutei Marker la distante mari. De asemenea dispune si de un inel mobil din cauciuc, inel ce permite modificarea unitatii de masura setata pe blank-ul lansetei.
Caracteristici:
- lungime: 385cm
- sectiuni: 2
- inele:6
- putere:4.25lbs
- greutate: 400g

Important! Pentru a beneficia de garantia extinsa oferita de producator de 10 ani pentru blankul lansetei trebuie sa va inregistrati pe http://www.sportex.de/en/ folosind codul unic de pe cardul de garantie care insoteste lanseta. Codul este prins pe cotorul lansetei si este format din doua litere urmat de 4 cifre. In cazul in care sesizati vreun defect la lanseta, va rugam luati legatura cu dealer-ul dvs. pentru a solutiona problema in cel mai scurt timp posibil. Va rugam sa retineti ca garantia extinsa se activeaza doar atunci cand campurile obligatorii (marcate cu *) sunt completate corect. Daca inregistrarea s-a facut corect primiti un email de confirmare.

Sportex Catapult Carp - Neuheit 2016

Specificatii Lanseta Sportex Catapult Crap Marker 3.85m (model 2016), 4.25lbs

Nr. tronsoane 2 tronsoane
Tip Lansete crap marker
Test curbura 4.25 lbs
Lungime lansete 3.90 m
Producator Sportex
Ai cumparat acest produs ?
Spune-ne parerea ta !
Adauga un review

Intrebarile clientilor

Intrebari:1

buna cat sunt de bune aceste lansete in pescuit lansare drill ?

Raspuns Total Fishing:

Buna ziua,

Lansetele au o actiune moderat - rapida, excelente pentru un brat educat ce urmareste atingerea unor distante mari in lanseu. Cat despre drill, putem doar sa preluam parerile pescarilor colaboratori, expunand doar experiente placute, satisfacatoare. Lansetele ascund rezerve de putere exceptionale chiar daca blank-ul cu profil subtire poate ridica suspiciuni.

Va multumim !

Pune o intrebare despre Lanseta Sportex Catapult Crap Marker 3.85m (model 2016), 4.25lbs
Pune o intrebare
Alte produse din aceeasi categorie