Inapoi

Lanseta Sportex Catapult Crap 3.95m, 3.50lbs

Producator
SKU
CA143500

Comenzi telefonice 031 433 44 44

771,00LEI
Acest produs nu mai face parte din oferta noastra

Indisponibil

Livrare gratuita
 
Livrare prin curier, 24-48h oriunde in Romania
Ridicare personala din Bucuresti, Strd. Progresului 134-138
Peste 70.000 de produse dedicate pescarilor
Consultanta de la pescari specializati 031 433 44 44
Pana la 6 rate fara dobanda cu card bancar

Detalii Lanseta Sportex Catapult Crap 3.95m, 3.50lbs

Lanseta Sportex Catapult Crap 3.95m, 3.50lbs
Lansetele Sportex sunt considerate de catre expertii in domeniu ca fiind adevarate masinarii de lansat la distante extrem de mari. Blank-urile de ultima generatie, design-ul modern dar totodata elegant si dotarile de top in privinta inelelor si a mandrinelor, fac ca seria de lansete Sportex dedicate carpfishing-ului, sa fie una dintre cele mai perfectioniste serii existente pe piata de profil. Indiferent de necesitati, compania Sportex reuseste sa ofere o gama completa de lansete din care sa poata fi ales exact modelul dorit. Blank-urile semi-parabolice create cu fibre de carbon de cea mai buna calitate, ofera o adevarata parada de putere atunci cand sunt utilizate intens. Aceste lansete sunt destinate celor care cauta ceva cu adevarat special.
Noul model Catapult Carp este construit din High Modulus Carbon si dispune de o actiune semi-parabolica cu o rapida revenire pe repaus, eliminand oscilatiile nedorite ce succed lansarea. Acest aspect permite efectuarea de lanseuri la distante apreciabile fara eforturi prea mari. Este dotata cu inele SIC, mandrina FUJI si maner din Duplon. Varful lansetei este destul de sensibil incat poate prelua socurile in cazul in care pestele smuceste lanseta pe neasteptate, aspect ce previne sectionarile accidentale ale blank-ului pe partea superioara. Catapult Carp este o lanseta extraordinara in raport calitate-pret.
Caracteristici:
- lungime: 395cm
- sectiuni: 2
- lungime la transport: 202cm
- inele:6
- putere:3.50lbs
- greutate: 372gr

Important!
Pentru a beneficia de garantia extinsa oferita de producator de 10 ani pentru blankul lansetei trebuie sa va inregistrati pe http://www.sportex.de/en/ folosind codul unic de pe cardul de garantie care insoteste lanseta. Codul este prins pe cotorul lansetei si este format din doua litere urmat de 4 cifre. In cazul in care sesizati vreun defect la lanseta, va rugam luati legatura cu dealer-ul dvs. pentru a solutiona problema in cel mai scurt timp posibil. Va rugam sa retineti ca garantia extinsa se activeaza doar atunci cand campurile obligatorii (marcate cu *) sunt completate corect. Daca inregistrarea s-a facut corect primiti un email de confirmare.

Specificatii Lanseta Sportex Catapult Crap 3.95m, 3.50lbs

Nr. tronsoane 2 tronsoane
Tip Lansete crap
Test curbura 3.50 lbs
Lungime lansete 3.90 m
Producator Sportex
Ai cumparat acest produs ?
Spune-ne parerea ta !
Adauga un review

Intrebarile clientilor

Intrebari:0

Pune o intrebare despre Lanseta Sportex Catapult Crap 3.95m, 3.50lbs
Pune o intrebare
Alte produse din aceeasi categorie
Cele mai vandute produse din aceasta categorie