Inapoi

Lanseta Airrus Ultra-X Spinning L 6'10" 1/8-1/4oz

Producator
SKU
UX6101LXF-S

Comenzi telefonice 031 433 44 44

Regular Price 755,00LEI Pret Special 600,00LEI

Indisponibil

Livrare gratuita
Discount
21%
 
Livrare prin curier, 24-48h oriunde in Romania
Ridicare personala din Bucuresti, Strd. Progresului 134-138
Peste 70.000 de produse dedicate pescarilor
Consultanta de la pescari specializati 031 433 44 44
Pana la 6 rate fara dobanda cu card bancar
  • Mai ieftin cu 21 %

Detalii Lanseta Airrus Ultra-X Spinning L 6'10" 1/8-1/4oz

Airrus Ultra este un model de lanseta inovator pe piata de pescuit la rapitor, ce va lua placut prin surprindere pescarul modern, datorita caracteristicilor tehnice de top, in combinatie cu designul armonios, proiectat pentru cei mai pretentiosi pescari. Brandul Airrus a luat nastere oficial in anul 2003, dupa ce in anii precedenti, a purtat numele de Sirrus. Prima lanseta oficiala "Airrus" a debutat la concursul ICAST, in anul 2003, unde a castigat detasat premiul pentru cea mai buna lanseta din concurs.

Acest lucru a propulsat brandul in fruntea preferintelor pescarilor, ducand lansetele catre multiple victorii in anii urmatori, respectiv 2004 si 2006. Dar concursurile ICAST nu sunt singurele ceremonii la care lansetele Airrus s-au remarcat, reusind sa ridice premii diverse, precum TackleTour, Field&Stream: Rod of the Year, Outdoor Life: Best Casting Rod si premiul pentru inovatie, oferit de Outdoor Life.

Poate cel mai notabil premiu din "vitrina" producatorului american este cel castigat de catre Boyd Duckett la renumitul concurs "Bass Master", unde priceputul pescar a reusit sa ridice trofeul pentru locul intai, ajutat, desigur, de o lanseta Airrus. Daca ar putea fi descrise in cateva cuvinte, lansetele Airrus sunt dedicate castigatorilor, ce reusesc sa scoata la mal capturi la care alti pescari ravnesc.

Seria Airrus Ultra se remarca prin excelenta cu care sunt realizate blank-urile, pana la cele mai mici detalii. Alaturi de seria Bora, aceasta serie beneficiaza de noua tehnologie Magma Polymer, ce ofera blank-ului o greutate extrem de redusa, in combinatie cu o rezistenta desavarsita la torsiune si compresie. Acest lucru se datoreaza poliacrilonitrilului cu care prepreg-ul este combinat.

Aceasta rasina sintetica este folosita si la aproximativ 25% din avioanele Boeing si Airbus, in constructia avioanelor militare, a motoarelor cu propulsie, a rachetelor de tenis si nu in ultimul rand, in productia de cadre de bicicleta, datorita calitatilor sale exceptionale de legare. Prin producerea blank-urilor cu tehnologia Magma, producatorul Airrus seteaza un trend prin care face o "promisiune" pescarilor, anume producerea de blank-uri usoare, cu rezistenta maxima.

Manerul este finisat cu EVA densa, material ce sporeste senzitivitatea totala a lansetei, datorita unei transmiteri unitare a vibratiilor produse in momentul trasaturilor. Astfel, pe langa manevrabilitate desavarsita, pescarul de rapitor va reusi sa simta cu succes chiar si cele mai subtile muscaturi. De asemenea, materialul EVA este extrem de usor de curatat si nu retine mirosuri neplacute.

Inelele sunt procurate de la faimosul producator SeaGuide. Airrus a optat pentru dotarea lansetelor Ultra cu inele SeaGuide XOG cu rama anti-tangle, pentru evitarea incurcarii firului in timpul drill-ului, sau in momentul lansarii. Airrus a fost primul brand din industria pescuitului ce a optat pentru aceste inele inovatoare. Inelele prezinta rame anti-coroziune, alaturi de o pastila ce disperseaza caldura produsa de frecarea cu firul. Astfel, lanseurile pe distante apreciabile, cu precizie desavarsita, vor fi foarte accesibile pentru pescarii ce stiu sa utilizeze potentialul maxim al acestor lansete premium.

Mandrina prezinta un sistem clasic de prindere a mulinetei, cu insurubare, dar o caracteristica ce sare din tipar este utilizarea unui model Skeleton. Acest model este apreciat de pescarii de rapitor, datorita blank-ului expus, neacoperit de componentele mandrinei. Astfel, pescarul de rapitor poate simti mult mai bine orice trasatura, fie ea cat de subtila.

Designul e caracteristica finala, ultimul retus ce face ca lanseta sa fie atragatoare din toate punctele de vedere. De mentionat ca datorita nivelului crescut de tehnicitate si sensibilitate al acestor lansete, se adreseaza in special pescarilor profesionisti. Airrus Ultra prezinta toate caracteristicie unei lansete premium, ce cu siguranta trebuie considerata de pescarul modern, ce doreste sa exceleze in aceasta disciplina.

Designul modern si calitatea excelenta a materialelor folosite vor fi doua argumente decisive, ce vor face ca pescarul modern sa considere aceasta lanseta ca un element-cheie in echipamentul acestora.

Tehnologii:

  • Magma Technology - tehnologie ce presupune folosirea unei rasini sintetice, numite poliacrilonitril, ce favorizeaza o greutate scazuta a lansetelor, alaturi de o rezistenta excelenta;
  • Airrus Oversize System - blank-ul lansetelor va parea, la prima vedere, unul dedicat lansetelor de puteri superioare de lansare. Acest lucru se datoreaza tehnologiei AOS ce presupune fabricarea unor blank-uri de grosime crescuta, cu aceeasi cantitate de carbon ca la lansetele mai subtiri. Fibrele sunt orientate in 3 directii diferite, pentru o rezistenta torsionala si verticala crescuta;
  • Multimodului Composite Technology Blank - combinatie de prepreg-uri multi-modulus, ce ajuta la o intarire a lansetei, pe masura ce dificultatea drill-ului creste;
  • Hybrid Guide System - tehnologie dezvoltata de Airrus pentru ca inelele sa nu se deterioreze din cauza folosirii, si pentru a nu dispersa caldura produsa de frecarea firului cu pastila inelului.

Caracteristici:

  • Blank: carbon High-Modulus;
  • Mandrina Skeleton;
  • Maner finisat cu EVA densa;
  • Inele SeaGuide XOG.

Specificatii:

  • Actiune: Fast;
  • Lungime: 2.08m;
  • Nr. tronsoane: 1;
  • Putere de lansare: 3-7g;
  • Greutate: 135g.

Descriere de produs dezvoltata de echipa TotalFishing.

Specificatii Lanseta Airrus Ultra-X Spinning L 6'10" 1/8-1/4oz

Nr. tronsoane 1 tronson
Lungime lansete Sub 1.90 m
Putere maxima lansete Sub 10 g
Tip lansete spinning, casting Lansete spinning
Producator Airrus
Ai cumparat acest produs ?
Spune-ne parerea ta !
Adauga un review

Intrebarile clientilor

Intrebari:0

Pune o intrebare despre Lanseta Airrus Ultra-X Spinning L 6'10" 1/8-1/4oz
Pune o intrebare
Alte produse din aceeasi categorie
Cele mai vandute produse din aceasta categorie