Inapoi

Lampa camping EnergoTeam Solar Camping

Producator
SKU
74991015

Comenzi telefonice 031 433 44 44

54,00LEI

Stoc magazin / depozit

 
Livrare prin curier, 24-48h oriunde in Romania
Ridicare personala din Bucuresti, Strd. Progresului 134-138
Peste 70.000 de produse dedicate pescarilor
Consultanta de la pescari specializati 031 433 44 44
Pana la 6 rate fara dobanda cu card bancar

Detalii Lampa camping EnergoTeam Solar Camping

Lampa EnergoTeam Solar Camping se distinge prin designul special multe leduri, oferind o solutie de iluminare eficienta pentru orice mediu. Cu posibilitatea de a fi alimentata inclusiv prin intermediul unui dispozitiv USB, datorita panoului solar inteligent montat deasupra, aceasta lampa este cu adevarat versatila.

Iluminand mediul inconjurator cu o luminozitate de 900 de lumeni, lampa de podea devine partenerul ideal pentru pasionatii de pescuit, oferind suficienta lumina pentru a evidentia fiecare detaliu important in jurul locului de pescuit.

Cu o durata de viata a bateriei de peste 1000 de ore, aceasta lampa se remarca prin fiabilitatea sa de lunga durata. Alegerea unei noi lampi este o preocupare pentru mai tarziu, deoarece aceasta rezista cu brio in conditii de utilizare intensiva.

Disponibila si intr-o varianta cu baterie reincarcabila, lampa de podea se adapteaza nevoilor tale specifice, oferind flexibilitate in utilizare si o durata de functionare extinsa.

Pentru o experienta simpla si clara, lampa EnergoTeam Solar Camping poate fi pornita si oprita imediat prin simpla tragere din carcasa. Astfel, beneficiezi de control total asupra iluminarii, fara complicatii.

Produse compatibile cu Lampa EnergoTeam Solar Camping:

Masa NGT Giant pentru monturi | Masa Nash Bank Life Adjustable Table, Small | Lada frigorifica Plano Frost Hard Cool Box 30.2L | Crema anti tantari Szuku | Spray anti tantari Ballistol Stichfrei UV 100ml |  Rezerva aparat anti tantari Thermacell M-24 Mosquito Repellent Refill | Presa Trakker Armolife Thermal Coffee Press Mug | Set Trakker Armolife Marble Medium Cookset | Acumulator RidgeMonkey Vault C-Smart Wireless 77850mAh Camo | Acumulator Nash Nash Powerbanx Hub 80000mAh | Adaptor incarcator Ridge Monkey Vault 60W USB-C Power Delivery Mains Adaptor.


- Caracteristici: 900 lumen;

Specificatii Lampa camping EnergoTeam Solar Camping

Tip lanterne, lampi Lampi camping
Producator EnergoTeam
Ai cumparat acest produs ?
Spune-ne parerea ta !
Adauga un review

Intrebarile clientilor

Intrebari:2

Buna ziua , as dori varianta cu acumulator . se poate ?/

Raspuns Total Fishing:

Buna ziua,

In lipsa unui buget prestabilit va recomdam o serie de produse ce sunt momentan disponibile in stocul nostru fizic. Pentru a consulta oferta noastra accesati link-urile de mai jos:

Lampa RidgeMonkey Bivvy Lite Duo

Pentru mai multe detalii va rugma se ne contactati direct pe adresa de e-mail magazin@totalfishing.ro sau la telefon 031 4334444 (de luni pana vineri in intervalul orar 10.00 - 19.00 si sambata intre orele 10.00 - 16.00).

Buna ziua, are lampa acumulator sau nu are ?? eu doresc sa fac comanda si astept raspunsul dv .

Raspuns Total Fishing:

Buna ziua,

 Lampa functioneaza cu un sistem de alimentare bazat pe lampa solara ce asigura o durata de viata de pana la 1000 de ore a bateriei incorporate. Acest model nu include acumulator.

Va multumim!

Pune o intrebare despre Lampa camping EnergoTeam Solar Camping
Pune o intrebare
Alte produse din aceeasi categorie
Cele mai vandute produse din aceasta categorie