Inapoi

Kit Juvelnic JAF EnergoTeam

Producator
SKU
12049999

Comenzi telefonice 031 433 44 44

97,00LEI
Acest produs nu mai face parte din oferta noastra

Indisponibil

 
Livrare prin curier, 24-48h oriunde in Romania
Ridicare personala din Bucuresti, Strd. Progresului 134-138
Peste 70.000 de produse dedicate pescarilor
Consultanta de la pescari specializati 031 433 44 44
Pana la 6 rate fara dobanda cu card bancar

Detalii Kit Juvelnic JAF EnergoTeam

Kit Juvelnic JAF EnergoTeam
Setul cuprinde juvelnicul propriu zis, un suport din aluminiu pentru fixarea în mal a juvelnicului si husa pentru pastrea si transportul juvelnicului si a suportului.
Juvelnicul are lungimea de 2 metri si diametrul de 45 cm. Plasa este de culoare verde si este confectionata dim material ecologic. Deschidera juvelnicului este asigurata de 5 inele, patru inele din plastic si inelul superior din aluminiu. Inelul superior este echipat cu un sistem de rabatare ce permite reglarea unghiului juvelnicului pentru o pozitionare cat mai buna pe malul apei. Prinderea in suport al juvelnicului se face cu ajutorul unui surub metalic cu filet cu diametru universal, fapt ce permite atasarea juvelnicului la majoritatea suportilor existenti pe piata.
Pentru uscare dupa folosire si spalare, juvelnicul este prevazut pe partea inferioara cu doua benzi din material cordura cu care poate fi agatat cu gura în jos. Uscarea corecta a plasei juvelnicului prelungeste durata de viata a acesteia conservand rezistenta si integritatea materialului din care este confectionata.
Suportul din aluminiu al juvelnicului are lungimea de 44 cm si este echipat cu un surub cu diametru universal.
Husa juvelnicului este din nylon rezistent, are un diametru de 55 cm si este prevazuta cu manere pentru transport din material cordura.
Setul Juvelnic Jaf este un accesoriu util, rezistent si usor de transportat, un accesoriu ce va echipa cu succes trusa oricarui pasionat pescar.

Specificatii Kit Juvelnic JAF EnergoTeam

Producator Jaf Int.
Ai cumparat acest produs ?
Spune-ne parerea ta !
Adauga un review

Intrebarile clientilor

Intrebari:0

Pune o intrebare despre Kit Juvelnic JAF EnergoTeam
Pune o intrebare
Alte produse din aceeasi categorie