Inapoi

Sandale, papuci pescuit

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 259

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 259

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

In timpul sezonului cald, pe malul apei este necesara purtatea unui model potrivit de incaltaminte care sa ofere confort, sa asigure o buna ventilatie a picioarelor si mai ales, sa fie usor de curatat.

Papucii de pescuit sunt o alegere potrivita pentru sesiunile de pescuit care se intind pe mai multe zile. Distanta de la cort pana la lansete in momentul in care se aude sunetul avertizorului este parcursa mai rapid avand o pereche de papuci usor de incaltat.

Papucii Crocs sunt realizati din material EVA, usor de curatat si sunt prevazuti cu gauri pentru ventilatia buna a piciorului. Disponibili intr-o gama larga de modele, culori si marimi, papucii EVA asigura conforul piciorului in timpul sesiunii de pescuit.

Exista si modele ce au aspect camo care se asorteaza cu restul elementelor din imbracamintea de camuflaj.

Tot pentru perioada calda ,sandalele sunt o alegere buna pentru cei pasionati de pescuit, drumetii sau sporturi nautice.

Sunt modele cu design ergonomic ce inlatura senzatia de oboseala a piciorului, permitand continuarea activitatilor preferate. Talpa flexibila este foarte usoara si se curata rapid. Sandalele permit buna ventilatie a piciorului chiar si in cazul temperaturilor extreme.

Sandalele si papucii pentru pescuit pot fi alese in functie de model, culoare, marime, material si brand preferat. Toate produsele sunt realizate din materiale de calitate asigurand confortul pescarilor si permitand concentrarea acestora asupra capturilor importante.

Pentru diferite modele de papuci si sandale pentru pescuit cautati in magazinul de pescuit online, unde gasiti oferte si preturi mici pentru o gama variata de produse.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur