Inapoi

Fire principale somn

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 169

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 169

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Pescuit la spinning, la somn
Urmareste filmul "Pescuit la spinning, la somn!"
Daca esti pasionat de spinning, trofeul suprem pentru o partida de spinning nu poate fi decat somnul. Desi este considerat un peste mai lenes, mai usor de prins la momeli naturale, uneori nalucile pot fi irezistibile pentru el.

Daca vreti sa deveniti pescari mai buni si mai bine informati, va recomandam acest material plin de tehnica si informatii pretioase ! Daca sunteti iubitori ai pescuitului la clonc, nu ratati acest videoclip ! Aflati mai multe lucruri urmarind acest material video.

Citeste mai multe despre pescuit pe blog-ul TotalFishing, si nu uita sa dai subscribe la canalul nostru de youtube "La Pescuit cu TotalFishing" pentru a fi la curent cu ultimile filme despre pescuit.

Pentru pescuitul somnului, unul din cei mai mari pesti de apa dulce din lume, este necesar un echipament adecvat. Tipul de fir utilizat pentru pescuitul la somn este foarte important pentru a nu ceda in situatiile extreme aparute in timpul recuperarii acestui peste de dimensiuni remarcabile.

Sunt mai multe tipuri de fire potrivite pentru pescuitul somnului, fiecare are trasaturi specifice ce fac ca respectivul fir sa fie potrivit pentru pescuitul in anumite situatii.

Firele monofilament se remarca prin rezistenta la nod, la abraziune si memoria redusa. Aceste trasaturi permit pescuitul in zonele dificile preferate de somn. Sunt rezistente si usor de legat chiar si in conditiile utilizarii unui fir de diametru mare.

Culoarea firului este si ea un element important, permitand camuflarea acestuia pentru a mari sansele unei capturi.

Firele monofilement cu invelis fluorocarbon au o rezistenta mai buna la abraziune.

Firele textile, foarte rezistente, sunt realizate (in functie de model) cu ajutorul tehnologiilor noi de fabricatie ce fac ca firul sa nu retina apa chiar si dupa o utilizare indelungata. Constructia firelor textile este importanta; prin impletirea unui numar de 4-8 fibre, cu ajutorul unei tehnologii ce utilizeaza rasinile polimerice, se obtin fire cu rezistenta imbunatatita. 

Modul de bobinare ajuta, de asemenea la pastrarea calitatii firelor o perioada indelungata. Finisajul din teflon ajuta la trecerea usoara a firului prin inele, imbunatatind rezistenta la abraziune.

Produse realizate cu materiale de calitate, de la producatori renumiti, sunt reunite intr-un portofoliu complex destinat pescuitului la somn. Orice tip de fir alegeti, in magazinul online va asteapta oferte la o gama variata de produse (de la produse ieftine, accesibile indiferent de buget, pana la produse din gama inalta de pret).

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur