Inapoi

Fire principale spinning

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 2793

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 2793

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Pescuit la spinning cu Marius Codarcea
Urmareste filmul " Pescuit la spinning cu Marius Codarcea".

Daca tot nu avem o iarna ca la carte, iar lacurile sunt dezghetate, Radu Dascalescu va pleca "La pescuit cu TotalFishing" alaturi de Marius Codarcea, component al lotului Rapture Romania. Da, astazi vom avansa in universul rapitorilor. Vom invata lucruri interesante. Marius nu este un pescar de rapitor grosier.
Ii plac foarte mult lansetele medium light si light atunci cand vine vorba de pescuit la salau. Prefera EXCLUSIV culorile inchise pentru naluci. Nu are incredere in gramajele mari sub nici o forma. Rezultatele dobandite de-a lungul anilor l-au ajutat in campionat foarte mult. In urma cu mai bine de 14 ani a lasat crapul si a inceput sa descopere pescuitul la spinning.

Pescuieste lacuri consacrate precum Valea Argovei de 14 ani, Sarulesti de mai bine de 4 ani si Bicazul la fel. Nici Dunarea nu ii este straina, mai ales cand vorbim de pescuitul la avat.

Daca esti iubitor al pescuitului la spinning, nu rata acest episod ! Aflati mai multe lucruri urmarind acest material video.

Citeste mai multe despre pescuit pe blog-ul TotalFishing, si nu uita sa dai subscribe la canalul nostru de youtube "La Pescuit cu TotalFishing" pentru a fi la curent cu ultimile filme despre pescuit.

Pentru pescuitul la spinning tipul de fir utilizat este un element extrem de important care favorizeaza prinderea exemplarelor de mari dimensiuni.

Firele de pescuit utilizate pentru spinning trebuie sa fie rezistente pentru a asigura lansarile si recuperarile usoare.

Firele textile realizate din mai multe fibre impletite (4,8 fibre), cu profil rotund ce asigura lansarile la distanta trecand usor prin inele, sunt realizate cu ajutorul celor mai noi tehnologii utilizate pentru crearea unui fir rezistent care isi pastreaza calitatile o perioada indelungata. Firele au suprafata tratata pentru a nu retine apa si pentru a obtine lansari precise la distante mari.

O alta alegere pentru pescuitul la spinning sunt firele monofilament. Cu o rezistenta buna la nod si abraziune acestea au un strat exterior care le imbunatateste durata de utilizare.

Exista fire cu tratament special al suprafetei care le garanteaza pastrarea culorilor o perioada mai lunga.

Firele, indiferent de tipul lor, sunt realizate din materiale de calitate cu ajutorul tehnologiilor caracteristice brandurilor renumite, pentru a face experienta pescuitului la spinning mai placuta pentru iubitorii acestei tehnici.

Utilizarea unui fir de incredere permite concentrarea atentiei asupra tehnicii de pescuit pentru ca firul nu va insela asteptarile.

Modul de bobinare al firelor este foarte important, bobinarea in mod paralel va imbunatati rezistenta calitatilor firului pe terment lung.

Indiferent de tipul firului de pescuit pentru spinning pe care il cautati, de diametru, culoare sau impachetare veti gasi in magazinul de pescuit online oferte la diferite modele, de la cele ieftine, accesibile indiferent de buget pana la cele din gama superioara de pret.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur