Inapoi

Cort Carp Spirit Everest+ 2 Man

Producator
SKU
ACS540041

Comenzi telefonice 031 433 44 44

2.399,00LEI

Indisponibil

Livrare gratuita
 
Livrare prin curier, 24-48h oriunde in Romania
Ridicare personala din Bucuresti, Strd. Progresului 134-138
Peste 70.000 de produse dedicate pescarilor
Consultanta de la pescari specializati 031 433 44 44
Pana la 6 rate fara dobanda cu card bancar

Detalii Cort Carp Spirit Everest+ 2 Man

Carp Spirit Everest+ este un cort solid, cu o constructie de tip "pram hood". Reprezentand varful de gama, noul cort realizat din material Arma-Skin, se monteaza rapid si foarte usor.

Structa ingenioasa cu patru rame il face extrem de rezistent si stabil chiar si in conditii de vant puternic si permite montarea acestuia chiar si pe terenuri usor denivelate. Rama frontala supradimensionata formeaza un acoperis deasupra intrarii cu posibilitatea de a regla pozitia acesteia dupa bunul plac. Materialul calitativ dispune de un indice hidrostatic ridicat fapt care va impiedica patrunderea apei prin material sau infiltrarea acesteia prin zona cusaturilor.
Ventilatia este asigurata de sistemul de ferestre, pozitionate doua in partea posterioara si o fereastra in zona de acces. Toate cele trei ferestre vin echipate cu plasa anti insecte si folie din PVC transparenta.

La acest cort se poate adauga winterskin-ul disponibil separat pentru impiedicarea formarii condensului pe perioada rece si deasemenea pentru a obtine un plus de confort termic. Folia suplimentara ( winterskin-ul ) va mari spatiul din fata cortului cu aproximativ 80 de centimetrii adaugand intregului sistem o zona utila pentru depozitarea echimantului sau a altor articole de incaltaminte sau de pescuit.

Se livreaza intr-o geanta supradimensionata ce poate acomoda cortul chiar daca acesta nu este strans corespunzator, un aspect de multe ori combatut de catre utilizatori. In acest caz in situatiile in care suntem aflati intr-o situatie de urgenta putem demonta rapid intregul ansamblu fara a fi nevoie sa pierdem mult timp in incercarea de a introduce cortul in husa.

Carp Spirit Everest+ este o alegere perfecta daca dorim sa obtinem confortul de acasa pe durata sesiunilor lungi de pescuit la crap.

Caracteristici:

  • Material Arma-Skin
  • Indice hidrostatic: 10000mm/coloana de apa;
  • Include grounsheet si cuie de cort;
  • Lungime: 350cm;
  • Latime: 320cm;
  • Inaltime: 190cm;
  • Greutate: 22kg.

Descriere de produs dezvoltata de echipa Total Fishing.

Specificatii Cort Carp Spirit Everest+ 2 Man

Producator Carp Spirit
Tip Corturi, adaposturi crap
Ai cumparat acest produs ?
Spune-ne parerea ta !
Adauga un review

Intrebarile clientilor

Intrebari:0

Pune o intrebare despre Cort Carp Spirit Everest+ 2 Man
Pune o intrebare
Alte produse din aceeasi categorie
Cele mai vandute produse din aceasta categorie