Inapoi

Mandrine lanseta

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

35 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

35 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Fiecare element al echipamentului de pescuit este important pentru obtinerea celor mai bune rezultate si pentru a avea o frumoasa experienta in timpul sesiunilor de pescuit. Pentru o buna manevrare a lansetei si o fixarea buna a mulinetei in timpul pescuitului, mandrina cu care este echipata lanseta este unul din cele mai importante componente ale lansetei.

Mandrinele sunt potrivite pentru diferite tehnici si tipuri de bete de pescuit (pentru casting, pentru lansete bolognese etc.) Acestea asigura o prindere ferma in timpul sesiunii de pescuit fiind unul din elementele care pot face diferenta intre un peste scapat sau un trofeu memorabil.

Sunt disponibile diferite modele de mandrine (DPS, DNPS, ACSM) fiecare pescar avand posibilitatea de a alege mandrina potrivita stilului de pescuit practicat, in functie de diametrul lansetei utilizate sau de brandul preferat. In magazinul de pescuit online sunt produse realizate de producatori recunoscuti pentru materialele de calitate, tehnologiile performante utilizate in producerea mandrinelor si a altor articole pentru pescuit si pentru rezultatele remarcabile obtinute cu ajutorul produselor lor atat in timpul concursurilor importante cat si in afara acestora  ( Fuji, ALPS, Lineaeffe etc).

Modelul, culoarea, diametrul, materialul din care este realizata sau producatorul sunt doar cateva dintre caracteristicile ce conteaza in momentul deciziei de achizitionare a unei mandrine iar gama variata de produse disponibile in magazinul de pescuit online si fizic ofera posibilitatea fiecarui pescar de a alege produsul perfect indiferent de preferinte.

Mandrinele pentru pescuit sunt disponibile intr-o gama variata de modele, de diferite diametre, la un raport imbatabil calitate pret, alaturi de alte accesorii pentru pescuit, in oferta celui mai mare magazin de pescuit din Romania - Total Fishing.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur