Inapoi

Carucior Fox FX Low Rider

Producator
SKU
CTR007

Comenzi telefonice 031 433 44 44

850,00LEI
Acest produs nu mai face parte din oferta noastra

Indisponibil

Livrare gratuita
 
Livrare prin curier, 24-48h oriunde in Romania
Ridicare personala din Bucuresti, Strd. Progresului 134-138
Peste 70.000 de produse dedicate pescarilor
Consultanta de la pescari specializati 031 433 44 44
Pana la 6 rate fara dobanda cu card bancar

Detalii Carucior Fox FX Low Rider

Spre deosebire de toate celelalte modele propuse anterior, caruciorul FX Low Rider a provocat o adevarata agitatie atunci cand a fost lansat pe piata. Multi experti au sustinut ca Low Rider va revolutiona designul carucioarelor atunci cand a fost prezentat pentru prima data publicului si iata ca doi ani în mai tarziu acest model continua sa creasca în popularitate.
Echipa de design Fox a plecat de la forma clasica a carucioarelor conventionale, careia i-au adus cateva modificari substantiale, care, la randul lor au contribuit major la lejeritatea cu care un pescar îsi poate transporta echipamentul de la si catre locul pescuit. Low Rider cu siguranta arata diferit de "modelele conventionale" si, în plus, diferentele de design (în special unghiul în care sunt dispuse manerele) permit pescarului o împingere mai facila a echipamentului la transport, decat sustinerea greutatii acestuia!
Caracteristici:
• Sasiu coborat, ceea ce înseamna ca întregul ansamblu sta mult mai aproape de sol, prin urmare, oferind un centru de greutate mai jos si stabilitate crescuta.
• Cadru robust, construit din otel.
• Livrat cu doua canistre dreptunghiulare Fox de 16 l. Pozitionate deasupra rotii, acestea permit distribuirea uniforma a încarcaturii elementelor mai grele, cum ar fi momeala si apa. De obicei, majoritatea pescarilor agata galetile pe manerele caruciorului, dar asta nu face altceva decat sa destabilizeze întreg ansamblul si-l face mai dificil de ridicat.
• Capacele celor doua galeti stau la acelasi nivel, formand astfel o platforma deasupra rotii, platforma foarte utila pentru plasarea gentii principale. Asta înseamna ca toate elementele esentiale si grele vor sta în partea frontala, astfel încat greutatea echipamentului va trebui împinsa si nu ridicata.
• Modelul unic al manerelor dispuse în forma de "gat de lebada" permit caruciorului sa fie împins mai usor, fara sa puna presiune pe încheietura mainii pescarului în timpul transportului. N-ai putea sa-ti transporti facil plasa de cumparaturi daca n-ai avea coatele si încheieturile mainilor drepte, nu-i asa? Acest mic artificiu în design face o diferenta uriasa si permite un transport lipsit de efort.
• Bara de fixare transversala converteste cele doua manere practic într-unul singur, ceea ce elimina balansul lateral care poate provoca un transport instabil.
• Cadru se detaseaza în doua si permite o depozitare compacta.
• Sistem de roti cu eliberare rapida.
• Bucle sudate pe rama pentru fixarea curelelor suplimentare.
• Livrat cu doua curele universale care pot fi ajustate si stranse foarte usor.
• Picioare pivotante, cu talpici pentru teren moale, prevazute cu tinte pentru stabilitate suplimentara în stationare.

Acest produs este disponibil numai la comanda, termenul de livrare este de 1 saptamana.

Specificatii Carucior Fox FX Low Rider

Producator Fox
Ai cumparat acest produs ?
Spune-ne parerea ta !
Adauga un review

Intrebarile clientilor

Intrebari:0

Pune o intrebare despre Carucior Fox FX Low Rider
Pune o intrebare
Alte produse din aceeasi categorie