Carucior Fox FX Explorer

[MODEL: CTR012]
Carucior Fox FX Explorer

961,00RON

STOC FURNIZOR

Detalii Carucior Fox FX Explorer

Caruciorul Explorer este unic si a fost conceput pentru a fi unul dintre cele mai versatile carucioare de crap lansate vreodata pe piata. Proiectat initial tinand seama de nevoile pescarului de zi, Explorer este foarte compact, dar poate fi ajustat, de asemenea, pentru a fi utilizat la sesiuni lungi, în care patul si echipamentul suplimentar este absolut necesar.
Întregul concept din spatele Exoplorer este ca atunci cand timpul alocat pescuitului este scurt, pescarul îsi poate lasa majoritatea echipamentului în transportor si sa pescuiasca "din carucior" (asa numitul pescuit ‘off of the barrow’). Astfel, atat ambalarea cat si mutarea pe un alt vad sa se poata face facil, rapid si fara bataie de cap. Cu toate acestea, datorita design-ului inteligent care presupune un raft extensibil în partea frontala, Explorer poate fi transformat rapid pentru a crea mai mult spatiu care poate acomoda echipament suplimentar, cum ar fi un pat.
Aceasta conversie redistribuie, de asemenea, greutatea atunci cand se adauga elemente suplimentare, asta pentru a asigura în permanenta echilibrul constant caruciorului.
Cracteristici:
• cardu extensibil în partea frontala - acesta permite acomodarea gentii Barrow Bag Camolite (disponibila separat) pentru a sta chiar la partea din fata a caruciorului atunci cand acesta se utilizeaza în "modul extins", mod care poate implica si transportul unui pat. Atunci cand pescuitul se rezuma la partide scurte, care nu implica si un pat, pur si simplu retrage suportul din fata si întoarce geanta caruciorului spre tine. Designul caruciorului va asigura echilibrul acestuia indiferent de modul în care alegi sa-l folosesti.
• Manere ergonomice detasabile.
• Cadru robust din otel, construit pentru a dura.
• Sistem de eliberare rapida a rotilor cu anvelope pneumatice.
• Picioare pivotante cu baza aderenta la teren dificil.
• Design compact si împachetare foarte joasa pentru a încapea chiar si în cele mai mici portbagaje auto.
• Livrat cu doua curele FX Universal Barrow care se fixeaza la carucior atasandu-le la cele doua bucle plasate pe rama acestuia.
• Livrat cu geanta Camo de depozitare care pur si simplu se fixeaza în centrul cadrului si care poate fi apoi încarcata cu accesorii, inclusiv genti Camolite Storage (se potrivesc perfect la interior) - sunt disponibile separat.
• Geanta de depozitare Camo permite si accesul din lateral, astfel încat continutul poate fi scos fara a trebui descarcat echipamentul plasat deasupra.
• Livrat cu buzunare de depozitare din plasa (cu acces lateral) pentru stocarea bidonului de apa sau a altor accesorii, plasate de fiecare parte a rotii.
• Compatibil cu noua gama de bagajerie Fox Camolite.

Acest produs este disponibil numai la comanda, termenul de livrare este de 1 saptamana.

Pentru consultanta telefonica GRATUITA sunati la 031.433.4444
Spune-le si prietenilor despre Carucior Fox FX Explorer
Carucior Fox FX Explorer este un produs original.
Inapoi

CATALOG

PRODUCATORI

INFORMATII


Cosul este gol!


Te invitam sa rasfoiesti catalogul de produse, sigur vei gasi ceva interesant!

NOUTATI

PROMOTII

6 rate fara dobanda - click pentru detalii