Inapoi

Carlige stationar

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 835

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 835

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Carlige feeder - Cum le alegem ?
Urmareste filmul "Carlige feeder - Cum le alegem ?".

Alegerea carligului in tehnica de method feeder este esentiala. Daca nu calibrezi tipul si marimea carligului cu momeala, va fi dificil sa capturezi exemplarele vizate.
Suntem intr-o alta aventura La pescuit cu TotalFishing unde aflam de la Radu alegerile personale in ce priveste carligele si momelile care se pot utiliza in tehnica de method feeder. Nu tot timpul putem atasa pe un anumit tip de carlig orice momeala. Pestii tinta din aceasta sesiune sunt crapii. Afla ce, cum, unde si cand direct de la malul apei in acest film.

Citeste mai multe despre pescuit pe blog-ul TotalFishing, si nu uita sa dai subscribe la canalul nostru de youtube "La Pescuit cu TotalFishing" pentru a fi la curent cu ultimile filme despre pescuit.

Pentru pescuitul stationar alegerea carligelor potrivite este la fel de importanta ca alegerea vergii, rubesienei sau a lansetelor de match sau feeder potrivite. Fiecare detaliu al echipamentului de pescuit utilizat poate mari sansele unor capturi impresionante sau poate contribui la ratarea trofeului asteptat.( in conditiile alegerii unor carlige de slaba calitate).

Carligele pentru pescuitul stationar pot fi alese in functie de pestele vizat si de tehnica de pescuit practicata. Culoarea, forma tijei si lungimea acesteia, prezenta spinului, tipul varfului, paleta sau ochetul cu care sunt echipate sunt doar cateva din elementele care conteaza in decizia de achizitionare a unor carlige pentru pescuitul stationar.

De asemenea, carligele pot fi alese si dupa momeala utilizata astfel incat prezentarea acesteia sa atraga interesul pestilor.

Carligele sunt realizate din material rezistent ( ex. otel carbon), iar varful ascutit chimic asigura o intepare ferma, sigura si recuperarea cu succes a pestelui prins.

Oricare ar fi tehnica de pescuit practicata sau locul de pescuit pe care il alegeti, puteti gasi numeroase modele de carlige pentru pescuit stationar in magazinul de pescuit online si cel fizic la oferte si preturi mici, accesibile pentru orice buget.

Carligele sunt realizate din materiale de calitate si prelucrate cu tehnologii performante pentru a rezista celor mai puternice trasaturi fara sa cedeze sau sa isi schimbe forma.

Gama variata de modele si marimi disponibile pentru fiecare tehnica a pescuitului stationar, alaturi de specificatiile prezente pentru fiecare produs si de sfaturile consultantilor ofera ocazia alegerii caligelor potrivite pentru fiecare situatie intalnita in timpul pescuitului stationar si pentru preferintele fiecarui pescar.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur