Inapoi

Jig-uri, carlige, ancore

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 3261

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 3261

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Pescuit la stiuca pe Lacul Tineretului
Urmareste filmul "Pescuita la stiuca pe Lacul Tineretului"

Vezi cum pescari de spinning cunoscatori pescuiesc la stiuca pe lacul Tineretului. Lacul Tineretului ( Cocioc cum mai este cunoscut ) iese din tipar si demonstreaza ca in aceste ape, atat crapul cat si stiuca pot imparti arealul fara dificultate. Situat aproape de zona centrala a Bucurestiului in incinta Parcului Tineretului, acest lac isi deschide portile pescuitului la spinning de acum 1 an de zile. Detine exemplare de stiuca demne de invidiat, care au bifat si 100 de centimetri.

Citeste mai multe despre pescuit pe blog-ul TotalFishing, si nu uita sa dai subscribe la canalul nostru de youtube "La Pescuit cu TotalFishing" pentru a fi la curent cu ultimile filme despre pescuit.

Pentru obtinerea celor mai bune rezultate in timpul pescuitului la rapitori este necesara utilizarea unor elemente de echipament adecvate, de la lanseta si mulineta pana la fire, momeli artificiale si accesorii.

Jigurile, ancorele sau carligele cu care sunt echipate nalucile utilizate pentru pescuitul la spinning (voblere, shaduri, spinnerbait, swimbait, cicade, etc) trebuie sa reziste atat la coroziune cat si la trasaturile violente ale rapitorilor. Pot fi alese jiguri lestate sau nelestate iar forma tijei si diametrul acesteia, marimea si culoarea sunt detalii ce permit alegerea modelului potrivit pentru fiecare situatie.

Exista o gama variata de jiguri pentru pescuitul la rapitori. Acestea sunt realizate din materiale rezistente, iar forma si marimea lor pot fi alese de fiecare pescar dupa preferinte.

De asemenea exista o gama variata de carlige pentru echiparea nalucilor. Sunt realizate cu ajutorul materialelor si tehnologiilor de noua generatie, ascutite chimic si asigura inteparea ferma a  exemplarelor indiferent de dimensiuni. Culoarea, marimea, forma si brandul pot fi alese in functie de preferintele si necesitatile fiecarui pescar.

Pentru pescuitul la spinning sunt disponibile ancore duble sau triple pentru echiparea diferitelor tipuri de naluci si mentinerea acestora in conditii optime.

In magazinul de pescuit online si cel fizic gasiti numeroase modele de jiguri, ancore si carlige concepute pentru pescuitul la spinning. Acestea sunt disponibile la oferte si preturi mici, accesibile indiferent de bugetul alocat pentru pescuit. Sunt realizate din materiale de calitate care asigura rezistenta lor la pescuitul in conditii dificile iar multe poarta numele unor branduri renumite pentru dezvoltarea gamelor de echipament dedicate pescuitului la rapitori.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur