Inapoi

Carlige crap

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 963

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 963

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Pescuit la crap cu Mircea Gheran
Urmareste filmul "Pescuit la crap cu Mircea Gheran!"

 

Toamna isi face din ce in ce mai mult simtita prezenta. Variatiile de temperatura incep sa fie sesizabile intre zi si noapte. Este primul semn care anunta ca urmeaza perioada in care pescuitul la crap va atinge cote inalte. Crapii se hranesc agresiv si incep lupta pentru stocurile de energie necesare trecerii peste iarna.

Am plecat La pescuit cu TotalFishing alaturi de Mircea Gheran pe balta Puricel de langa Alexandria. Lacul este cochet, ingrijit si plin de crapi.

 

Mircea ne prezinta cum trebuie sa abordam o partida de toamna la crap cu boilies. Atentie! Boilies nu solubile. In acest episod, Mircea ne demonstreaza cum poti face sa prinzi cu boilies crapi de talie mica si medie.

Descoperim in strategia lui mici trucri care devanseaza un boilies de nutritie foarte usor cu unul de atractie. Monturi scurte, nadire din baston cu bile de 20 si lichide nutritive sub forma de DIP. Mircea este in forma si ne ofera multe informatii pretioase. Pasta solubila este un element de atractie important in pescuitul la crap. Atasata pe plumbul monturii de crap, sporeste atractia in zona si implicit prezenta crapilor in numar mare. Nadirea cu boilies fiert are avantaje. Un golf ascunde multe secrete.Urmariti acest episod pentru a va imbogati bagajul de cunostinte despre pescuit la crap.

Ca orice moment bun in viata, si o partida reusita de pescuit se bazeaza pe detalii, pe lucrurile marunte. Astfel, un carlig de pescuit nu va fi mai putin important decat o mulineta. Stim bine ca o partida la crap nu va fi una fericita daca un carlig de crap ignorat nu inteapa sau se rupe cand vei avea sub nas captura vietii. O oferta bogata a destinatiilor de pescuit la crap are nevoie de o oferta la fel de bogata a echipamentelor de pescuit. Fie ca vorbim de pescuit la crap pe balta, fie pe Dunare sau alte ape salbatice, carligul de pescuit, in speta carligul de crap, trebuie ales cu grija. Pentru asta poti intra pe oferta online si studia tabelele de marimi. Totusi, pentru a fi siur ca faci alegerea potrivita ai nevoie de un sfat. Cea mai buna varianta, pentru a alege un calig de crap de dimensiuni potrivite, este sa ajungeti la un magazin de pescuit unde sa primiti recomandari de la un consultant. Acesta va poate lamuri atat in privinta accesoriilor potrivite, cat si asupra celui mai bun pret din piata de pescuit. Asa cum am spus, lucrurile bune se regasesc in detalii. Nu lasa un carlig de pescuit prost ales sa iti strice partida.

Citeste mai multe despre pescuit pe blog-ul TotalFishing, si nu uita sa dai subscribe la canalul nostru de youtube "La Pescuit cu TotalFishing" pentru a fi la curent cu ultimile filme despre pescuit.



Care sunt cele mai bune carlige de pescuit la crap?

Cele mai bune carlige de pescuit la crap sunt cele care asigura o intepare buna, o mecanica corecta in prezentarea momelii si au o greutate redusa. Aici se remarca carlige
dedicate crapului cum ar fi Fox, Korda, Anaconda, Gardner.



Exista un top carlige pescuit la crap ?

Exista un top carlige pescuit la crap bazat pe alegerile pescarilor. In general, in functie de clasa de momeli utilizate, primele alegeri ale pescarilor se indreapta catre Fox,
Korda si Anaconda sau Gardner. Fiecare producator de carlige pentru pescuit la crap are in portofoliu mai multe forme si marimi in functie de montura ce urmeaza a fi construita.



Ce inseamna o recomandare carlige crap ?

Prin recomandare carlige crap se face referire al alegerea tipului, formei si marimii carligului in functie de anumiti parametrii. Aici intra spre analiza tipul momelilor ( boilies-uri tari, boilies-uri pop-up, momeli artificiale, boilies-uri critic echilibrate, flotante, etc. ) si talia pestilor. De asemenea se ia in calcul si nivelul de complexitate al standului de pescuit ( agataturi substrat complex ).



Cum se aleg carlige pentru pescuit la crap ?

Pentru a alege carlige pentru pescuit la crap trebui sa stabilim cum vom aborda partida. In primul rand talia pestilor este importanta. Locatia este un alt aspect care trebuie luat in calcul. Nu in ultimul rand tipul momelilor ce urmeaza a fi folosite. Conteaza la fel de mult si montura care va fi folosita. In general, pescarii aleg marimi care variaza ca numar intre 4 si 6, teflonate, de tip curv shank.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur