Inapoi

Carlige, ancore somn

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 215

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 215

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pescuitul la somn necesita utilizarea unor elemente de echipament si accesorii rezistente in timpul recuperarii unor exemplare impresionante. Pentru a avea siguranta rezistentei echipamentului in timpul paridelor de pescuit la somn au fost dezvoltate game speciale de produse pentru acest tip de pescuit.

Astfel, diferite tipuri de carlige pentru pescuitul la somn sunt disponibile in magazinul de pescuit online si cel fizic, fiecare pescar putand alege modelul protrivit pentru locul de pescuit ales, sau echipamentul utilizat. Materialul de calitate din care sunt realizate carligele, tehnologiile noi utilizate la prelucrarea acestora, lungimea si diametrul tijei, echiparea cu paleta sau ochet sunt doar cateva din caracteristicile care conteaza in momentul achizitionarii unor carlige pentru pescuitul somnului. Culoarea si marimea carligului alaturi de brandul producator sunt alte cateva elemente care pot fi selectate de pescari in functie de preferinte sau necesitati.

De asemenea, pentru pescuitul somnului sunt disponibile ancore realizate din materiale rezistente la pescuitul in cele mai dificile conditii. Acestea asigura aducerea la mal in siguranta a pestilor de mari dimensiuni.

Ancorele si carligele pot fi alese in fucntie de montura utizata, pestele vizat sau dupa caracteristicile locului de pescuit ales pentru urmatoarea iesire in natura. Alegerea unor carlige sau ancore potrivite, rezistente pentru solicitarile aparute in timpul drilului cu un exemplar mare de somn cresc sansele unei noi capturi reusite.

Numeroase modele de carlige pentru pescuitul la somn puteti gasi in magazinul de pescuit online la oferte si preturi bune, de la cele ieftine, accesibile oricarui pescar indiferent de bugetul pe care il are disponibil pana la cele din gama inalta de pret, multe realizate de branduri renumite pentru calitatea produselor si pentru eficienta dovedita de acestea in timpul pescuitului la somn.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur