Avid Carp Yardsticks

[MODEL: AVYS*]
Avid Carp Yardsticks

111,00RON

IN STOC LIVRARE IMEDIATA (1 buc.)

Vino in Magazinul TotalFishing sa vezi acest produs: locatie magazin.

Detalii Avid Carp Yardsticks

Folosind lanseta de marker pentru a gasi zona fierbinte, apare necesitatea de a face in asa fel incat sa pozitionam si lansetele cu care vom pescui pe structurile alese.
Pentru aceasta producatorul britanic Avid Carp, vine in ajutor pescarilor cu un accesoriu ce va permite lansarea in permanenta la distanta dorita pe structurile alese. Acesta contine 2 picheti curbati ce vor trebui montati la o distanta de 3.6m, distant delimitate cu ajutorul unei sfori. Pentru a marca mai multe distante sfoara este echipata cu 3 clips-uri colorate, culisante.
Mode de utilizare: Se desfasoara firul de pe tamburul lansetei de marker pana in clips-ul mulinetei, se numara de cate ori trece lanseta peste picheti, pana in dreptul clips-ului ales, astfel vom putea marca distanta pe lansetele de pescuit. Avand celelalte 2 clips-uri libere, putem jongla cu distanta la care vom pescui fata de zona nadita, in asa fel incat putem tine pe patul de nada una-doua lansete, iar cu restul putem pescui peste sau pana in patul de nada .

Pentru consultanta telefonica GRATUITA sunati la 031.433.4444
Spune-le si prietenilor despre Avid Carp Yardsticks
Avid Carp Yardsticks este un produs original.
Inapoi

CATALOG

PRODUCATORI

INFORMATII


Cosul este gol!


Te invitam sa rasfoiesti catalogul de produse, sigur vei gasi ceva interesant!

NOUTATI

PROMOTII

Van Den Eynde nada CatchVan Den Eynde nada Catch

13,50RON

12,15RON

6 rate fara dobanda - click pentru detalii