Inapoi

Avertizor electronic EnergoTeam Starfish

Producator
SKU
78000005

Comenzi telefonice 031 433 44 44

37,00LEI
Acest produs nu mai face parte din oferta noastra

Indisponibil

 
Livrare prin curier, 24-48h oriunde in Romania
Ridicare personala din Bucuresti, Strd. Progresului 134-138
Peste 70.000 de produse dedicate pescarilor
Consultanta de la pescari specializati 031 433 44 44
Pana la 6 rate fara dobanda cu card bancar

Detalii Avertizor electronic EnergoTeam Starfish

Avertizor electronic EnergoTeam Starfish
Avertizorul Starfish are corpul confectionat din material rezistent care ii confera o impermeabilitate sporita la ploaie. Avertizorul functioneaza cu 3 baterii tip AAA care, gratie consumului extrem de redus al dispozitivului, asigura o durata de viata prelungita a acestuia. Acest model este clasificat practic printre cele mai economice modele de avertizoare de pe piata de specialitate.
Butoanele pentru pornire si reglaj sunt pozitionate frontal , pe bratul drept al avertizorului. Butonul pentru pornirea si oprirea dispozitivului se afla la partea inferioara, in dreapta suportului cu filet pentru montare. Avertizorul este prevazut cu doua leduri luminoase, unul rosu pentru semnalizare instanta si unul verde pentru semnalizare intarziata si identificare a pozitiei, amplasate fiecare pe cate un brat al avertizorului.
Butoanele pentru volum si ton permit o ajustare de finete a parametrilor de functionare a dispozitivului. Discul de semnalizare este extrem de sensibil permitand semnalizarea celor mai fine-delicate trasaturi.
Difuzorul avertizorului este plasat central si permite o semnalizare sonora amplificata. Avertizorul Starfish este prevazut si cu o mufa-jack pentru posibilitatea conectarii la un swinger luminos, un avantaj demn de luat in considerare mai ales pentru partidele de pescuit in conditii de vizibilitate redusa.
Avertizorul este prevazut cu un filet de fixare cu diametru universal fapt ce permite montarea acestuia pe o gama larga de suporti individuali sau rodpoduri existente pe piata de specialitate. Gratie constructiei robuste, a calitatii componentelor si a sensibilitatii de reglare a functionarii acestuia, avertizorul ET Starfish va completa cu succes trusa oricarui pasionat pescar la stationar.

Specificatii Avertizor electronic EnergoTeam Starfish

Producator EnergoTeam
Ai cumparat acest produs ?
Spune-ne parerea ta !
Adauga un review

Intrebarile clientilor

Intrebari:0

Pune o intrebare despre Avertizor electronic EnergoTeam Starfish
Pune o intrebare
Alte produse din aceeasi categorie
Cele mai vandute produse din aceasta categorie