Inapoi

Agrafe pescuit

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 261

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 261

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
La pescuit la salau de pe mal
Urmareste filmul "La pescuit la salau de pe mal!"

Pentru a prinde salau de pe mal, trebuie sa ai in vedere cateva aspecte importante. Nu este un peste usor de localizat. Salaul se poate prinde si in astfel de situatii ( de la mal) daca tinem cont de anumite reguli. Aceste reguli fac referire la zonele de interes, distantele la care trebuie pescuit,, stabilirea evolutiei nalucilor in areal. In plus, cand vine vorba de naluci, avem de analizat forme si dimensiuni, paleta de culori sau terminatia caudalei. Intotdeauna, capetele de lac sunt cele mai bune zone unde poti da startul unei astfel de partide . Marimea si greutatea jig-ului joaca un rol important!

 

Zona unde apa intra in lac, este puternic oxigenata si pe placul salaului. Naluca trebuie sa treaca cateva probe pentru a “ deveni apetisanta”. Va trebui sa se distinga in mediul in care este evoluata, sa prezinte o miscare cat mai naturala, sa fie un profil hidrodinamic adaptat apelor curgatoare si suficient de grea pentru a face fata curentilor de apa din aceste zone.

Va propunem in acest episod cateva “tips&tricks”-uri care speram ca va vor ajuta in partidele voastre viitoare in cautarea salaului de la mal. Daca sunteti iubitori ai pescuitului la spinning, nu ratati acest episod !

Citeste mai multe despre pescuit pe blog-ul TotalFishing, si nu uita sa dai subscribe la canalul nostru de youtube "La Pescuit cu TotalFishing" pentru a fi la curent cu ultimile filme despre pescuit.

 

Cum alegi agrafele pentru pescuit?

Pentru pescuitul la spinning este nevoie de utilizarea unor elemente de echipament adecvate pentru rezista trasaturilor agresive ale pestilor rapitori. De la lanseta de spinning si mulineta alese pentru partida de pescuit pana la accesoriile utilizate (strune, agrafe, varteje etc), fiecare componenta a echipamentului folosit poate imbunatati sansele prinderii unor noi capturi sau poate contribui la scaparea acestora.

Agrafele pentru rapitori sunt diferite prin culoare, model, marime, rezistenta, dar alegerea unei agrafe ajuta la aducerea cu succes la mal a unui nou trofeu. Modele de agrafe pentru pescuitul la spinning sunt realizate cu materiale si tehnologii performante si testate de pescari cu experienta in domeniu pentru a garanta rezistenta si eficienta in timpul recuperarii pestilor.

Puteti alege agrafe fastlock ce sunt usor de utilizat permitand schimbarea rapida a monturii si nu impiedica miscarea normala a nalucii.

Agrafele pentru pescuitul la rapitori sunt ideale pentru naluci jerkbait, swimbait, jighead etc. Sunt puternice, iar designul moden permite manevrarea rapida, fara a pierde timp pretios din partida de pescuit cu pregatirea echipamentului.

 

De ce sa alegi agrafele de pescuit de la TotalFishing.

Numeroase modele de agrafe pentru spinning sunt disponibile in magazinul de pescuit online si cel fizic la oferte si preturi mici, accesibile indiferent de bugetul de care dispuneti pentru pescuit. Multe poarta numele unor branduri renumite pentru calitatea produselor lor si pentru interesul manifestat in dezvoltarea seriilor noi de accesorii pentru spinning.

Gama variata de agrafe insotita de specificatiile prezente pentru fiecare model si de sfaturile consultantilor ofera ocazia gasirii produsului potrivit pentru cerintele fiecarui pescar in functie de echipamentul folosit, locul de pescuit ales, pestele vizat etc.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur