Inapoi

Agrafe, varteje, conectori feeder

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 344

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 344

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Nade si accesorii Mikado pentru method feeder
Urmareste filmul "Nade si accesorii Mikado pentru method feeder"!

Colegul nostru Radu Dascalescu, va prezinta o serie de accesorii dedicata pescuitului la method feeder, din gama producatorului Mikado. In completare, si-a propus ca alaturi de voi sa descopere o noua gama de nade si momeli destinate acestei discipline si prezenta pe rafturile magazinului. Este vorba despre Feeder Bait. Va strecura si o noutate de la Drennan, mai exact un penar pentru monturi care iese in evidenta datorita modului de proiectare.

Citeste mai multe despre pescuit pe blog-ul TotalFishing, si nu uita sa dai subscribe la canalul nostru de youtube "La Pescuit cu TotalFishing" pentru a fi la curent cu ultimile filme despre pescuit.

Agrafe, varteje si conectori pescuit stationar

In timpul partidelor de pescuit la feeder, atat cele petrecute in compania prieteninlor, cat si in cadrul competitiilor din domeniu, realizarea corecta a monturii folosite este un element care conteaza pentru imbunatatirea reazultatelor obtinute.

Agrafele, vartejele si conectorii pentru feeder sunt elemente care faciliteaza pregatirile in timpul partidelor de pescuit si permit realizarea aruncarilor precise la distanta fara sa incurce firul.

Pentru a raspunde oricarei cerinte aparute in functie de locul de pescuit ales sunt disponibile agrafe cu varteje culisante pentru wagglere, plumbi sau momitoare, varteje rapide, conectori slider etc.

Astfel fiecare pescar poate alege accesoriile ( agrafe, conectori sau varteje ) potrivite echipamentului pe care il utilizeaza sau locului de pescuit preferat.

De asemenea modelele potrivite pot fi alese si in functie de brandul favorit, numeroase accesorii fiind realizate de branduri renumite pentru calitatea produselor comercializate si pentru tehnologiile noi pe care le utilizeaza in dezvoltarea noilor game dedicate pescuitului la feeder.

Indiferent de modelul pe care il cautati, puteti gasi numeroase agrafe, varteje conectori pentru pescuitul la feeder in magazinul de pescuit online la oferte si preturi mici accesibile pentru orice buget.

Toate produsele sunt realizate cu materiale de calitate ce garanteaza utilizarea in cele mai bune conditii.

Tipul accesoriilor, marimea, culoarea, brandul, rezistenta, sunt doar cateva din elementele care caracterizeaza si diferentiaza agrafele si vartejele pentru pescuitul la feeder iar specificatiile prezente pentru fiecare produs in magazinul de pescuit online ofera ocazia alegerii modelului potrivit pentru fiecare situatie si pentru cerintele fiecarui pescar care a descoperit frumusetea pescuitului la feeder.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur