Inapoi

Agrafe, varteje, conectori pescuit general

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 290

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 290

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Fiecare partida de pescuit necesita o minutioasa pregatire a echipamentului utilizat si asigurarea mentinerii acestuia in condtii optime. De asemenea realizarea monturilor folosite la fiecare sesiune de pescuit poate imbunatati rezultatele si sansa obtinerii unor noi capturi impresionante in ficare zi petrecuta in mijlocul naturii.

Pentu realizarea unor monturi rezistente la atacurile violente ale exemplarelor de mari dimensiuni este utila folosirea unor accesorii rezistente atat la sarcini puternice cat si la coroziune. O gama variata de agrafe, varteje, agrafe cu vartej, conectori, stoppere sau varteje duble, triple etc pot fi alese din magazinul de pescuit online si fizic unde sunt disponibile la oferte si preturi mici, accesibile indiferent de bugetul pe care il aveti propus pentru achizitionarea accesoriilor pentru monturi.

Marimea sau rezistenta, modelul si finisajul accesoriilor pot fi alese de fiecare pescar in functie de pestele vizat, specificul locului de pescuit ales, sau echipamentul utilizat.

Accesoriile sunt realizate cu materiale de calitate, multe sunt produse de branduri renumite pentu eficienta si rezistenta dovedita de produsele lor de-a lungul timpului, pentru utilizarea celor mai noi materiale si tehnologii in producerea echipamentului pentru pescuitul general si pentru interesul permanent manifestat in dezvoltarea noilor game de produse destinate imbunatatirii rezultatelor obtinute atat de catre pescarii cu experienta cat si de catre cei care abia descopera tehnica pescuitului.

Indiferent care este modelul de accesoriu pentru pescuitul general pe care il cautati, il puteti gasi in magazinul de pescuit online alaturi de numeroase alte produse ce faciliteaza realizarea monturilor si imbunatatesc sansele unei noi capturi impresionante.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur