Inapoi

Plute somn

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 182

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 182

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pescuitul la somn presupune utilizarea unor elemente de echipament rezistente atacurilor si recuperarii exemplarelor de mari dimensiuni, astfel incat a fost dezvoltata o gama de produse pentru acest tip de pescuit. Aceasta include lansete, mulinete, fire, monturi pentru somn, plute, plumbi, carlige, etc

Monturile concepute pentru pescuitul la somn necesita utilizarea unor plute special realizate pentru aceasta tehnica.

Pentru  pescuitul in curenti sunt disponibile plute culisante, lestate, pentru pescuitul pe substrat cu momeala vie. Acestea permit momelii o miscare libera generata de curenti.

Exista si plute inline, realizate din spuma tare, la care se pot atasa starlite pentru pescuitul in conditii de slaba vizibilitate sau pentru pescuitul nocturn.

Plutele inline sunt prevazute cu un tub din plastic ce asigura protectia firului in timpul pescuitului la somn.

Modelul plutei, culoarea si greutatea acesteia  alaturi  de brandul producator sunt detalii ce conteaza in momentul alegerii unei plute pentru pescuitul la somn iar numeroasele modele disponibile in magazinul de pescuit online si cel fizic permit alegerea modelului potrivit pentru fiecare pescar si situatie intalnita in timpul pescuitului la somn. Astfel, pescarii pot alege pluta pentru somn potrivita echipamentului utilizat sau locului de pescuit ales pentru urmatoarea partida de pescuit la somn.

O gama variata de plute pentru somn sunt disponibile la oferte si preturi mici, accesibile indiferent de bugetul alocat pentru pescuit iar cea mai mare parte din acestea apartin unor branduri renumite atat pentru calitatea produselor lor si rezultatele remarcabile obtinute cu ajutorul acestora cat si pentru materialele si tehnologiile noi utilizate la fabricarea echipamentului pentru pescuitul somnului.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur